Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Başkanı Aydın:

- "120 olan özel sporcular spor kulüplerini 420 kulüp sayısına çıkarma başarısını gösterdik. Bu yönüyle federasyonumuz, Türkiye genelinde 60 spor federasyonu içinde en hızlı büyüme ve gelişim kaydeden federasyondur"

Google Haberlere Abone ol
Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Başkanı Aydın:

İZMİR (AA) - Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Başkanı Birol Aydın, 120 olan kulüp sayısını 420'ye çıkardıklarını, bu yönüyle federasyonlarının Türkiye genelinde 60 spor federasyonu içinde en hızlı büyüme ve gelişme kaydeden federasyon olduğunu belirtti.

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonundan yapılan yazılı açıklamada, Aydın'ın İzmir'deki özel sporcular spor kulüpleri temsilcileriyle bir araya geldiği bildirildi.

Aydın'ın bu toplantıda yaptığı konuşmada, kasım ayında gerçekleştirilecek seçimlerde tekrar aday olduğunu, özel sporculara 4 yıl daha hizmet etmek istediğini aktardığı ifade edildi.

Göreve geldikleri 4 yıl önce yapmayı planladıkları proje ve uygulamaların 10 katını yapmayı başardıklarını vurgulayan Aydın, açıklamada şunları kaydetti:

"Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Başkanlığı, merkezi sadece İzmir'de olup Türkiye’de federasyon başkanlığı yapan tek federasyondur. Bugün, bu federasyon Türkiye genelinde ilk 5 büyük federasyonu arasında yer alıyor. İyi ve inanan bir ekiple yola çıktık. Amacımız, sporcularımıza hizmet. Federasyonda ilk görev aldığım zaman yaklaşık 750 bin lira bütçe, bir trilyona yakın borç vardı. Bu enerji birleşince spor federasyonumuzun hiçbir kuruma borcu olmadan yılbaşında koymuş olduğu tüm faaliyet programlarını yerine getirerek 120 olan özel sporcular spor kulüplerini 420 kulüp sayısına çıkarma başarısını gösterdik. Bu yönüyle federasyonumuz, Türkiye genelinde 60 spor federasyonu içinde en hızlı büyüme ve gelişim kaydeden federasyondur."

Aydın, yakaladıkları birlik ve beraberliği en önemli nedeninin tüm kulüplere ve sporculara eşit davranmaları olduğunu belirterek, "Şu anda ise özel sporcularımız altın çağını yaşıyor. Bugün artık branşlarda Avrupa ve Dünya Şampiyonaları’nda madalyaları bir bir toplayan pırıl pırıl çocuklarımızı görüyoruz. Onların ve ailelerinin mutluluğunu görmek, inanın bana dünyanın en güzel duygusu." ifadelerini kullandı.


Yorumlar