Türkiye Kupasında son durum: Galatasaray çeyrek finalde

Galatasara, Türkiye Kupası elemelerinde Bandırmaspor ile yaptığı maçta galip gelerek çeyrek finale yükselmeyi başardı.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray çeyrek finale yükseldi

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda, sahasında 1. Lig ekibi Bandırmaspor ile karşılaştı. Sarı-kırmızılılar, rakibini 4-2 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi. Maçın gollerini Davinson, Halil Dervişoğlu, Tete ve Carlos Vinicius kaydetti.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Galatasaray, 27. dakikada Davinson'un golüyle 1-0 öne geçti. Bu golle maçın kontrolünü eline alan sarı-kırmızılı takım, rakip üzerinde baskısını artırdı.

dakikada Halil Dervişoğlu'nun penaltıdan attığı golle farkı ikiye çıkaran Galatasaray, 41. dakikada Tete ile üçüncü golü buldu ve ilk yarıyı 3-0 önde tamamladı.

İlk yarının sonunda Bandırmaspor adına Sergen sahneye çıkarak takımının ilk golünü kaydetti ve skoru 3-1'e getirdi. İkinci yarıda Bandırmaspor, Mulumba'nın golüyle farkı bir kez daha azalttı ve maçı 3-2'ye taşıdı.

CARLOS VINICIUS İLE ÇEYREK FİNAL BİLETİ

Karşılaşmanın son anlarında Carlos Vinicius'un attığı golle Galatasaray, maçı 4-2 kazanarak çeyrek finale yükseldi. Sarı-kırmızılılar, bu galibiyetle Fâtih Karagümrük'ün ardından çeyrek finale çıkan ikinci takım oldu.

Türkiye Kupası

Yorumlar