Türkiye Fransa maçı saat kaçta hangi kanalda canlı izle

Türkiye Fransa, 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası kapsamında bu akşam Konya'da karşı karşıya geliyor. Peki Türkiye Fransa maçı saat kaçta hangi kanalda oynanıyor? Türkiye Fransa maçını canlı izlemek internet üzerinden mümkün mü?

Google Haberlere Abone ol
Türkiye Fransa maçı saat kaçta hangi kanalda canlı izle

Avrupa Futbol Şampiyonası kapsamında Türkiye Fransa, bu akşam Konya'da karşılaşıyor. Peki Türkiye Fransa maçı saat kaçta, hangi kanalda oynanıyor? Türkiye Fransa maçını canlı izlemek mümkün mü? İşte detaylar:

Şenol Güneş yönetimindeki Türkiye ile Didier Deschamps'ın çalıştırdığı son Dünya Şampiyonu Fransa 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri H Grubu üçüncü maçında bu gece karşı karşıya geliyor! İki takım, 10 yıl sonra yeniden birbirine rakip oluyor.

Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda oynanacak mücadele saat 21.45'te başlayacak ve TRT 1'den naklen yayımlanacak.Mücadelede, Slovenya Futbol Federasyonundan Damir Skomina düdük çalacak. Skomina'nın yardımcılıklarını Jure Praprotnik ve Robert Vukan yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Rade Obrenovic olacak.

Grupta oynadığı ilk iki maçı kazanan Türkiye, Fransa'nın ardından averajla ikinci sırada yer alıyor. Ay-yıldızlı ekip bu karşılaşmayı kazanması halinde liderliğe yükselecek.

Milli Takım'da Ozan Kabak, Cenk Tosun, Emre Belözoğlu ve Okay Yokuşlu bu mücadelede forma giyemeyecek.Fransa Milli Takımı'nın orta saha oyuncusu N'Golo Kante, Türkiye ile oynanacak maçta sakatlığı nedeniyle görev yapamayacak.

Yorumlar