"Turkcell eMilli Takım Seçmeleri"nde heyecan büyük

"Turkcell eMilli Takım Seçmeleri"nde heyecan büyük finalde yaşanacak. Turkcell eMilli Takım Seçmeleri Büyük Final'i 17 Kasım'da TFF Riva Tesisleri'nde çevrim dışı olarak düzenlenecek.

Google Haberlere Abone ol
"Turkcell eMilli Takım Seçmeleri"nde heyecan büyük

"Turkcell eMilli Takım Seçmeleri Büyük Final"i 17 Kasım Perşembe günü Riva'da düzenlenecek.

Şirket açıklamasına göre, Turkcell’in ana sponsorluğunu üstlendiği eMilli Takım'ın Avrupa ve Dünya Şampiyonası'nda yol haritası belli oldu.

Yoğun bir takvime girecek olan Ay-yıldızlılar için milli takım oyuncu seçmeleri ilk olarak 3-4 Kasım'da Avrupa'da yaşayan eFutbolcularla başlarken, Ay-yıldızlı formayı üzerine geçirmek isteyenler, 7-8 Kasım'da düzenlenen Turkcell eMilli Takım Türkiye Elemeleri ile kıyasıya bir mücadele verdi.

Elemeleri başarılı şekilde geçen eFutbolcular büyük finalde karşı karşıya gelecek.

Turkcell eMilli Takım Seçmeleri Büyük Final'i 17 Kasım'da TFF Riva Tesisleri'nde çevrim dışı olarak düzenlenecek. Büyük finalin ardından ay-yıldızlı formayı giymeye hak kazanan oyuncular belli olacak.

Turnuva 12.00 - 20.00 saatleri arasında "twitch.tv/TFF1923" kanalı ve Türkiye Futbol Federasyonu Youtube kanalında canlı yayınlanacak.

2023 yılının en büyük espor mücadelesi ise temmuzda düzenlenecek Dünya Kupası olacak. Turnuva için Türkiye'nin yolculuğu ise aralık ayında başlayacak. Elemelerinin Aralık 2022'de başlayacağı ve Mart 2023'e kadar süreceği turnuvada, olası play-in maçları nisan, play-off'lar ise mayıs ayında gerçekleştirilecek.

Yorumlar