Türk Telekom ve Argela 5G teknolojileri ile MWC 2017'de olacak

- Türk Telekom, 5G teknolojileri konusundaki iddiasını bu yıl da Mobil Dünya Kongresine taşıyacak

Google Haberlere Abone ol
Türk Telekom ve Argela 5G teknolojileri ile MWC 2017'de olacak

İSTANBUL (AA) - Türk Telekom ve iştiraki Argela, 5G ve 5G’yi etkinleştiren çözümleri başta olmak üzere milli kaynaklarla geliştirdikleri gelecek nesil telekomünikasyon teknolojilerini, dünyanın en büyük mobil teknolojiler etkinliği Mobil Dünya Kongresinde (MWC) tanıtacak.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, dünyanın en büyük mobil teknolojiler etkinliği Mobil Dünya Kongresi, bu yıl “The Next Element” temasıyla, İspanya’nın Barselona kentinde 27 Şubat- 2 Mart'ta gerçekleşecek.

Türk Telekom, 5G teknolojileri konusundaki iddiasını bu yıl da Mobil Dünya Kongresine taşıyacak. Dünyanın en büyük mobil teknolojiler etkinliği kapsamında Türk Telekom ve iştiraki Argela, 5G ve 5G’yi etkinleştiren çözümleri başta olmak üzere, gelecek nesil telekomünikasyon teknolojilerini tüm dünyaya tanıtacak.

Geçen hafta Türkiye’nin ilk 5G Mükemmeliyet Merkezini açan Argela, 1’inci Halldeki 1C20 numaralı standında, ProgNET başlığı altında topladığı, ProgRAN, 5G Analitikleri, Yazılım Tanımlı Ağ (SDN), Ağ İşlev Sanallaştırma (NFV) ile sabit ve mobil ağların ortak kullanımını sağlayan Bonding çözümlerini sergileyecek. Argela ayrıca, geliştirdiği teknolojilerin demolarını dünya telekomünikasyon sektörü profesyonelleri ile buluşturacak.

Türk Telekom ve Argela, kongre kapsamında gerçekleştirilen GLOMO 2017 Ödüllerinde 3 proje ile birincilik için dünya devleriyle yarışacak.

GLOMO 2017 Ödüllerinde ProgRAN çözümü ile "4G Teknolojilerinin 5G’ye Evrimleşmesine Üstün Katkı" kategorisinde finale kalan Argela, bu başarısıyla 5G’ye katkı alanında dünyadaki en iyi 5 şirket arasına ismini yazdırdı.

Türk Telekom'un, engelli bireylerin toplumsal hayata eşit bir şekilde katılmalarını sağlamak amacıyla geliştirdiği Engelsiz Mesaj Servisi ve Sesli Adımlar uygulaması ise Erişilebilirlik ve Kapsayıcılık Alanında En İyi Mobil Kullanım kategorisinde yarışacak.

GLOMO ödülleri, 28 Şubat’ta gerçekleşecek törenle sahiplerini bulacak.


Yorumlar