Türk Polis Teşkilatı'nın 173. kuruluş yıl dönümü

- Emniyet Genel Müdürü Altınok: - "Suçu önleme, suç ve suçluyla mücadelede üstlenmiş olduğunuz görev ve sorumlulukları her zaman layığı ile yerine getirdiğinize olan inancım tamdır"

Google Haberlere Abone ol
Türk Polis Teşkilatı'nın 173. kuruluş yıl dönümü

ANKARA (AA) - Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok, "Suçu önleme, suç ve suçluyla mücadelede üstlenmiş olduğunuz görev ve sorumlulukları her zaman layığı ile yerine getirdiğinize olan inancım tamdır." değerlendirmesinde bulundu.

Altınok, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 173. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Ülkenin birlik ve beraberliğinin devamı, huzur ve güven ortamının sağlanması için 173 yıldır gece gündüz var gücüyle çalışan bir teşkilatın mensubu olmanın onurunu yaşadığını belirten Altınok, "Suçu önleme, suç ve suçluyla mücadelede üstlenmiş olduğunuz görev ve sorumlulukları her zaman layığı ile yerine getirdiğinize olan inancım tamdır." ifadesini kullandı.

Altınok, emniyet mensuplarının görevlerini yaparken vatandaş ile suçluyu ayırmadaki hassasiyetinin kendisini ve Türk milletini ziyadesiyle memnun ettiğini bildirdi.

Polislerin 15 Temmuz darbe girişimi sırasında hainlerin bertaraf edilmesinde en önemli bir rol üstlendiklerini anımsatan Altınok, "Bununla birlikte halihazırda Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin'de kahraman arkadaşlarımızın milli birlik ve beraberliğimizin daha da kuvvetlenmesine ve perçinlenmesine sağladıkları katkıyı da göz önüne aldığımızda duyduğum gururu ifade edecek kelimeyi bulamıyorum." ifadesini kullandı.

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz şehitleri rahmet ve minnetle, kahraman gazileri ve emekli emniyet mensuplarını şükranla anan Altınok, polislerin ve fedakar ailelerinin 10 Nisan Polis Günü'nü kutladı.

Yorumlar