Türk kırtasiyesi tek ‘tık’la dünyaya açılıyor

Türk kırtasiye sektörüne dünyanın kapılarını açacak ve şu an 120 bin ürüne tek bir ‘tık’ ile ulaşılabilen Kırtasiye Bilgi Sistemi kullanıma sunuldu.

Google Haberlere Abone ol
Türk kırtasiyesi tek ‘tık’la dünyaya açılıyor
Tüm Kırtasiyeciler Derneği’nin (TÜKİD) Türk kırtasiye sektörünün gelişimi adına uzun zamandır üzerinde çalıştığı Kırtasiye Bilgi Sistemi (KBS) ile sektör, ihracatını artırma ve yeni pazarlara açılma konusunda büyük bir adım attı. Türk kırtasiye sektörüne dünyanın kapılarını açacak ve şu an 120 bin ürüne tek bir ‘tık’ ile ulaşılabilen Kırtasiye Bilgi Sistemi kullanıma sunuldu.

KBS ile kırtasiye sektörüne ait tüm ürün bilgilerini tek bir çatı altında üyelerine ve dünyadaki alıcılara sunduklarına dikkat çeken TÜKİD Başkanı Vecdet F. Şendil, “Bu proje sektörümüzün etkin işleyişi ve gelişimi adına üzerinde çalıştığımız projeler arasında yer alan çok değerli bir çalışmaydı. Bu sistem sayesinde hem sektör firmalarımız hem de yabancı firmalarımız Türkiye piyasasındaki tüm tedarikçileri, markaları, hedef rakam olan 150 bine yakın ürünü tek bir tık’la görebilecek. Sipariş de verebilecek. KBS’nin sektör ihracatımıza büyük katkı yapmasını bekliyoruz” dedi.

Türkçe ve İngilizce olarak devreye alınan sistemin işleyişi hakkında da bilgi veren Şendil, “Üyelerimiz, www.kirtasiyebs.com adresine kayıt olduktan sonra sistemi kullanmaya başlayabilecek. Ürün arama motoru sayesinde istedikleri ürün bilgisine, tedarikçisine, güncel ve eski fiyatlara ulaşabilecekler.

Ayrıca tek bir adresten ürün kıyaslaması da yapabilecekler. Bu sistem sektör firmalarımızın iş yükünü de azaltacak” açıklamasını yaptı.
 

Yorumlar