Türk kahvesi ve zeytinyağıyla yüz maskesi

Türk kahvesi ve zeytinyağıyla yüz maskesi,yüz maskesi,siyah noktadan kurtulmak,Siyah noktaların oluşmasına engel olan Türk kahvesi ve zeytinyağı karışımı, kadınların yeni yüz maskesi ve peelingi olarak görünüyor.

Google Haberlere Abone ol
Türk kahvesi ve zeytinyağıyla yüz maskesi

Türk kahvesi ve zeytinyağıyla yüz maskesi

Siyah noktaların oluşmasına engel olan Türk kahvesi ve zeytinyağı karışımı, kadınların yeni yüz maskesi ve peelingi olarak görünüyor.

Kolay ve bir o kadar da ucuz olan bu peeling, hem siyah noktaların oluşmasına engel olacak, hem de yüzünüzün nemlenmesine yardımcı olacaktır. Aynı zamanda cildinizin yumuşak olmasını sağlayacaktır.

Siyah Noktalar için Zeytinyağı ve Türk Kahvesi Maskesi için;

Malzemeler:

1 Çay kaşığı Türk kahvesi

1 Çay kaşığı zeytinyağı

Hazırlanışı:

Bir kabın içerisine 1 tatlı kaşığı Türk kahvesini ve 1 tatlı kaşığı zeytin yağını döküp karıştırın. Yaptığınız karışımı cildinize sürün. Iyice yaydıktan sonra 5 dakika bekleyin. Sonra soğuk su ile yüzünüzü yıkayın. Zeytin yağının etkisi ile yüzünüzü yıkadığınız anda cildinizde yağlı bir etki fark edebilirsiniz, endişelenmenize gerek yok. İyice yıkadığınız zaman bu yağ etkisi zaten gitmiş olacak. Haftada 1 ya da 2 kez bu uygulamayı yaptığınız zaman, yüzünüzdeki farklılığı hissedeceksiniz.

Yorumlar