Turgut Altınok yaptıklarını yapacaklarına referans gösterdi

AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Turgut Altınok, Keçiören'de yaptıklarını referans göstererek Ankara'ya yapacağı hizmetlerin sinyalini verdi.

Google Haberlere Abone ol
Turgut Altınok yaptıklarını referans gösterdi

AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok, Ankara için büyük hizmet vaatlerinde bulundu. Altınok, "Bütün Ankara'nın hizmetkarı olacağız. Ankara hak ettiği ve layık olduğu hizmetleri alacak." ifadelerini kullandı.

ATO CONGRESİUM'DAKİ ADAY TANITIM TOPLANTISINDAN AÇIKLAMALAR

Turgut Altınok, ATO Congresium'da düzenlenen AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Cumhur İttifakı'na aday olmasını sağlayanlara teşekkür etti. Ankara'daki anketlere atıfta bulunarak, "Her partiye mensup olup 'Altınok olsun, oy vereceğim' diyen bütün Ankaralılara teşekkür ediyorum." dedi.

ANKARA'NIN GELECEĞİ İÇİN PLANLAR VE PROJELER

Altınok, Ankara'nın dünya başkenti yapılması hedefini dile getirdi. Ayrım yapmadan, Ankara'yı dantel gibi işleyerek birçok eser ve hizmetle donatacaklarını ifade etti. "Ankara çok şey kazanacak, hayal edilemeyen hizmetler..." diyerek, Keçiören'de gerçekleştirdiği çalışmalara örnek verdi. Gecekondu sorununun çözümü ve Keçiören'in turizm merkezi haline gelmesi gibi başarılarından bahsetti.

BÜTÇE VE HİZMET İLİŞKİSİ

Altınok, Keçiören'deki başarılarını az bütçe ile gerçekleştirdiklerini vurgulayarak, Ankara Büyükşehir Belediyesi için daha büyük bütçe ile daha fazla hizmet ve eser vaat etti. "O 45 misli bütçeyle düşünün Ankara'ya nice hizmetler, nice eserler yapacağız." şeklinde konuştu.

HERKESE DOKUNACAK PROJELER VE MÜJDELER

Turgut Altınok, herkese ve her kesime dokunacak projeler planladığını belirtti. Emeklilere ve gençlere yönelik müjdelerin de olacağını ve bunların yakın zamanda duyurulacağını ifade etti.

Yorumlar