TÜRGEV Burs Başvuru Formu

TÜRGEV burs başvuru formu nereden bulabilirim, nasıl başvuru yapabilirim diye soruyorsanız doğru adrestesiniz.

Google Haberlere Abone ol
TÜRGEV Burs Başvuru Formu

Üniversite sınavlarında tercih ettikleri bölümlerden herhangi birine yerleşen öğrenciler şimdilerde harıl harıl yurt ve burs başvuruları için çalışıyor.

Yurt ve burs için başvuru yapılan adreslerden biri de TÜRGEV oluyor.

Türkiye'nin şu anda burs ve yurt konusunda en kapsamlı ve ciddi kurumlarından biri olan TÜRGEV'den burs almak isteyenler başvuru formu ve başvuru adreslerini merak ediyor. 

Öğrenciler, İnternet üzerinden doldurdukları Ön Başvuru Formunda bulunan “Burs Talebi” başlığında “Var” seçeneğini işaretleyerek burs başvurusunda bulunabilir.

Burs talebinde bulunan öğrenciler mülakata davet edilmeleri halinde burs için gerekli evrakları yanlarında getirmelidir.

Aksi halde burs değerlendirmesine tabi tutulmazlar.

Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı olarak, 24 yıldır olduğu gibi bu yıl da; başarılı ve ihtiyaç sahibi öğrencilerie desteklemeye devam ediyor.
 
2020 - 2021 yılı TÜRGEV Burs başvurusu yapmak isteyenler;
 
*Ortaöğretim yurtlarına ilk kez başvuran ve yurtlarda barınmaya devam eden öğrencilerin burs başvuru tarihleri 14 - 28 Ağustos tarihleri arasında, 
 
*Yükseköğretim yurtlarına ilk kez  başvuracak öğrencilerin burs başvuruları 26 Ağustos - 12 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

TÜRGEV YURT VE BURS BAŞVURUSU YAPMAK İSTEYENLER BURAYA TIKLAYABİLİR

TÜRGEV'DEN SADECE BURS ALMAK İSTEYENLER BURAYA TIKLAYABİLİR

Yorumlar