Tunuslu turizmciler Samsun'da

- Tunus ile Samsun arasında turizm faaliyetlerinin artırılması amacıyla Tunuslu 15 seyahat acentesi, Samsun'da incelemelerde bulundu - Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz: "Tunus ile Samsun arasında turizm faaliyetlerinin artması için her türlü iş birliğine açığız"

Google Haberlere Abone ol
Tunuslu turizmciler Samsun'da

SAMSUN (AA) - Tunus ile Samsun arasında turizm faaliyetinin artırılması amacıyla Tunuslu seyahat acentesi temsilcileri Samsun'da incelemelerde bulundu.

Samsun Büyükşehir Belediyesi ile Türk Hava Yolları iş birliğiyle Tunuslu 15 turizmci, Samsun'a geldi. Samsun'da turistlik tesisler ve yerleri gezen turizmciler, karşılıklı turizm faaliyetinin artırılmasına çalışacak.

Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı ziyaret eden turizmciler, görüş alışverişinde bulundu.

Yılmaz, Samsun'a gelen turistin her zaman güler yüzle kentten ayrılacağını söyledi.

Samsun'un, coğrafi konumu ve tarihi geçmişi itibarıyla birçok zenginliğe sahip olduğunu vurgulayan Yılmaz, şunları kaydetti:

"Kentimize gelen turist bir kez daha gelmek istiyor. Çünkü vatandaşımızın güler yüzü, fiyatların uygunluğu, kentin güzelliği Samsun'u tercih sebebi haline getiriyor. Samsun'umuzun tarihi ve doğal güzellikleri saymakla bitmez. Belediye olarak bu güzellikleri gün yüzüne çıkartmaya devam ediyoruz. Yaptığımız özverili çalışmalarla tarihi ve doğal güzellikleri turizme kazandırıyoruz. Tunus ile Samsun arasında turizm faaliyetlerinin artması için her türlü iş birliğine açığız. Kentimizin tanıtımı için gösterdiğimiz çabayı artırarak sürdüreceğiz."

Yorumlar