TÜMOSAN geleceğin kadın yöneticilerini ağırladı

- TÜMOSAN, Konya Selçuk Üniversitesi mühendislik fakültelerindeki kız öğrencileri 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Konya'daki fabrikasında misafir etti

Google Haberlere Abone ol
TÜMOSAN geleceğin kadın yöneticilerini ağırladı

İSTANBUL (AA) - TÜMOSAN Motor ve Traktör Sanayi AŞ, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla geleceğin kadın yöneticilerini Konya'daki fabrikasında konuk etti.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Konya Selçuk Üniversitesi mühendislik fakültelerindeki kız öğrenciler TÜMOSAN'a ziyarette bulundu. TÜMOSAN Genel Müdür Yardımcısı Serhun Olgun'un ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette TÜMOSAN hakkında bilgi alan öğrencilerle, eğitim-öğretim, iş sektörleri ve tarım sektöründeki gelişmeler hakkında da kısa bir söyleşi yapıldı.

Motor ve traktör montaj hatlarını canlı olarak görme fırsatı bulan öğrenciler, ürünler hakkında bilgi edindi.

Ziyarete ilişkin değerlendirmelerde bulunan Olgun, iş dünyasında kadının büyük önem taşıdığını belirterek, "Tarladan üretime, üretimden pazarlama ve satışa kadar iş faaliyetlerinin her kolunda kadınlarımıza gerek fiziksel gerekse fikirsel olarak ihtiyacımız yadsınamaz bir gerçektir. Bu bağlamda yarınlarımızın umudu kadınlarımızı sektörümüzün her kolunda desteklemekteyiz." ifadelerini kullandı.

Yorumlar