TÜGİAD ve DOSABSİAD'dan depremzedelere destek

- TÜGİAD Genel Başkanı ve DOSABSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Nilüfer Çevikel: - "Üyelerimizin büyük desteğiyle toplanan ihtiyaç malzemelerinin yer aldığı tırları deprem bölgesine uğurladık"

Google Haberlere Abone ol
TÜGİAD ve DOSABSİAD'dan depremzedelere destek

Türkiye Genç İş İnsanları Derneği (TÜGİAD) ve Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi Sanayici ve İş İnsanları Derneği (DOSABSİAD), gıda, giyim ve temel ihtiyaç malzemelerinin yüklendiği tırları deprem bölgesine gönderdi.

TÜGİAD açıklamasına göre, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile AFAD koordinasyonunda TÜGİAD ve DOSABSİAD'ın da katkılarıyla ihtiyaç duyulan bölgelere yönelik ısıtıcı, jeneratör ve LPG tüplerinin yanı sıra, ekmek, su, çocuk montları, çocuk ve yetişkin botu, bisküvi, konserve hazır gıda, süt, bebek bezi ve bebek maması yüklendiği tırlar, Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman, Gaziantep ve Malatya'daki ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen TÜGİAD Genel Başkanı ve DOSABSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Nilüfer Çevikel, TÜGİAD ve DOSABSİAD üyelerinin katkılarıyla bölgeye ilk andan itibaren yardım malzemelerini sevk ettiklerini belirtti.

Çevikel, "Bir yandan tarifi olmayan acılarla yaralarımızı sarmaya çalışırken diğer yandan da depremzedelerin ihtiyaçlarının karşılanması için tüm imkanlarımızla el ele verdik. TÜGİAD ve DOSABSİAD üyelerimizin büyük desteğiyle toplanan ihtiyaç malzemelerinin yer aldığı tırları deprem bölgesine uğurladık. Aralıksız devam eden çalışmalarımıza destek veren herkese şükranlarımı sunuyorum. Gün, birlik olma günüdür. Üyelerimizin katkılarıyla yardımlarımızı deprem bölgesine hızlı şekilde ulaştırmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Yorumlar