Trump: Kim bana füze yerine vazo gönderebilir

Kuzey Kore Lideri Kim Jong-un'un "ABD'ye vereceğimiz Noel hediyesi Washington'ın eylemlerine bağlı" şeklindeki sözlerini değerlendiren ABD Başkanı Donald Trump, "Belki bir vazo olacak" diye yorumladı.

Google Haberlere Abone ol
Trump: Kim bana füze yerine vazo gönderebilir

ABD Başkanı Donald Trump, yurt dışında görevli ABD askerleri ile Noel dolayısıyla video konferans görüşmesi yaptıktan sonra gazetecilere Kuzey Kore Lideri Kim Jong-un'un "ABD'ye vereceğimiz Noel hediyesi Washington'ın eylemlerine bağlı" şeklindeki sözlerini değerlendirdi

Florida eyaletinin Palm Beach bölgesinde bulunan yerleşkesinde tatil yapan Başkan Trump, askerlerle yaptığı görüşmeden sonra gazetecilere yaptığı açıklamada ABD askerlerinin 'muhteşem iş çıkardıklarını' söyledi.

KİM JONG-UN'UN NOEL HEDİYESİ' SORULDU

Gazeteciler ABD Başkanı Trump'a, Kuzey Kore Lideri Kim'in "ABD'ye vereceğimiz Noel hediyesi Washington'ın eylemlerine bağlı" şeklindeki sözleri hatırlattı. Kuzey Kore'nin uzun menzilli bir füze denemesi yapması durumunda ABD vereceği tepkilerin sorulması üzerine Trump ilginç bir yanıt verdi.

"BELKİ FÜZE DEĞİL DE VAZO GÖNDERİR"

Trump, "Belki de bana gönderecekleri hediye, uzun menzilli füze değil de güzel bir vazodur. Kim'den güzel bir hediye alabilirim. Bilemezsiniz, hiçbir zaman bilemeyiz. Neler olacağını göreceğiz." ifadelerini kullandı.

Yorumlar