TRT World "MIPCOM" fuarında

- Dünya televizyon endüstrisinin en büyük etkinliği Cannes MIPCOM Fuarı'na bu yıl Türkiye'den TRT World katılıyor

Google Haberlere Abone ol
TRT World "MIPCOM" fuarında

İSTANBUL (AA) - Her yıl Fransa'nın Cannes kentinde düzenlenen, dünya televizyon endüstrisinin en büyük pazarı olan MIPCOM Fuarı'na bu yıl Türkiye'den TRT World katılacak.

TRT'den yapılan açıklamaya göre, 17-20 Ekim'de düzenlenecek MIPCOM'a Türkiye'nin ilk uluslararası İngilizce yayın yapan haber platformu TRT World de katılım gösterecek.

Geçen yıl yayın hayatına başlayarak, dünya haberciliğine iddialı bir giriş yapan TRT World, MIPCOM'da dağıtım ağını genişletmek ve yeni anlaşmalar yapmak üzere -1. katta yer alan 51 numaralı standında yer alacak. İnsan odaklı habercilik anlayışıyla, küresel izleyicinin kanalı olmayı amaçlayan TRT World, önümüzdeki günlerde dünyanın her noktasında yayına başlamayı planlıyor. Ayrıca Fuar kapsamında "Carriage Deal Forum"a sponsor olan TRT World, forumda dünya televizyon endüstrisini ağırlayarak, ikili görüşmeler yapacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen TRT World Pazarlama İletişimi ve Dağıtım Direktörü Roch Pellerin, uluslararası dağıtım ağını geliştirmek adına MIPCOM'a katıldıklarını belirterek, "MIPCOM Fuarı TRT World için çok önemli bir market. Burada bulunmaktan ve sponsorluk çalışmamızdan son derece mutluyuz. MIPCOM’da geçireceğimiz 4 gün, TRT World'ü TV platformları ve servis sağlayıcılara tanıtmamıza olanak sağlayacak. TRT World, dünya genelinde en hızlı büyüyen haber platformlarından biri. MIPCOM, uluslararası dağıtım ve marka geliştirme çalışmalarımızı devam ettirmemizde oldukça önemli bir platform" ifadelerini kullandı.

Yorumlar