TRT önünde "FETÖ" protestosu

- Birlik Haber-Sen üyeleri, FETÖ'nün darbe girişimine tepki gösterdi - Sendika Genel Başkanı Budak: - "Binlerce fakülte, yüzlerce yüksek lisans mezununun hayatlarını, geleceklerini ve ekmeklerini gasbeden soru hırsızları, bütün devlet kurumlarına olduğu gibi TRT'ye de sızmışlardır. Şimdi sıra TRT'mizi FETÖ mensuplarından temizlemeye gelmiştir"

Google Haberlere Abone ol
TRT önünde "FETÖ" protestosu

ANKARA (AA) - Birlik Haber-Sen üyeleri, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişimini TRT önünde protesto etti.

Ellerinde Türk bayraklarıyla TRT'nin ana nizamiyesi girişinde toplanan sendika üyeleri, tekbir getirerek, "Katil cunta, paralel kukla", "Millet meydana, FETÖ zindana", "Özgürlüğe aşığız, darbelere karşıyız" sloganları attı.

Sendika Genel Başkanı Ömer Budak, burada yaptığı açıklamada, yaşanan darbelerden hiçbirinin, 15 Temmuz'daki girişim kadar alçakça, şerefsizce ve haysiyetsizce olmadığını belirtti.

Asker kılığına girmiş, beyinleri haşhaşla uyuşturulmuş cani teröristler ve üst akıllarının, millete tarifsiz acılar yaşattığını ifade eden Budak, "Bu darbeye yeltenen FETÖ'nün elebaşını, beyinlerini, darbeci teröristleri ve bunlara yardakçılık yapan haysiyet yoksunlarını lanetliyor ve kınıyoruz." dedi.

FETÖ üyelerinin, yıllardır sızdıkları devletin kurumlarını ele geçirmeye çalıştığını dile getiren Budak, şunları kaydetti:

"Binlerce fakülte, yüzlerce yüksek lisans mezununun hayatlarını, geleceklerini ve ekmeklerini gasbeden soru hırsızları, bütün devlet kurumlarına olduğu gibi TRT'ye de sızmışlardır. Her şerde bir hayır vardır. Darbeye karşı tek vücut olan milletimiz, ülkemizi, TRT'mizi ve kurumlarımızı bu vatan hainlerinden temizleyecek inşallah. TRT, ülkemizin en güzide kurumlarındandır ve milletin sesidir. Asker forması altına sığınmış FETÖ mensupları, bu kurumumuzda korsan bildiri yayınlayarak, bu ekranları karartmaya kalkışmışlardır. Şimdi sıra TRT'mizi FETÖ mensuplarından temizlemeye gelmiştir."

Budak, TRT'deki örgüt mensuplarının tek tek deşifre edilerek kurumdan tamamen temizleneceğini söyledi.

Yorumlar