Trendyol’un Mega Eylül kampanyası başlıyor

Trendyol, 8, 9 ve 10 Eylül tarihlerinde Mega Eylül İndirim Günleri ile on binlerce üründe yüzde 50’ye varan indirimler sunuyor.

Google Haberlere Abone ol
Trendyol’un Mega Eylül ka

Türkiye’nin Trendyol’u, 8, 9 ve 10 Eylül tarihlerinde düzenleyeceği Mega Eylül kampanyasını duyurdu. Sadece 3 güne özel binlerce marka ve yüz binlerce üründe yapılacak mega indirimlerle elektronikten ev eşyasına, süpermarketten anne-bebek ürünlerine, modadan kozmetiğe, kırtasiye ve okul malzemelerine kadar çok özelindirim fırsatları Trendyol müşterilerini bekliyor.

Kullanıcılarına hızlı ve güvenli alışveriş deneyimini avantajlı fiyatlarla sunmak üzere dönemsel olarak büyük indirim kampanyalarına imza atan Trendyol, bu Eylül’de de geleneği bozmayacak. Trendyol; 8,9,10 Eylül tarihleri arasında “İhtiyacınız olan her şey Trendyol’da” diyor kullanıcılarını bu alışveriş deneyimine davet ediyor.

Mega Eylül kampanyasında, aksesuarda, ayakkabıda, saat ve gözlükte, mobilyalarda, kozmetikte ve giyimde %50’ye varan, elektronikte %8’e varan, ev ürünlerinde %45’e varan, oyuncaklarda %40’a varan ve süpermarkette %10’a varanindirimler sunulacak.

Türkiye’nin Trendyol’u, müşterilerine ve tedarikçilerine kusursuz bir e-ticaret deneyimi yaşatmak için 2010’da kuruldu. Bugün Türkiye'nin en büyük e-ticaret şirketi, dünyanın ise önde gelen platformlarından biri olan Trendyol, ülkemizin lider Ar-Ge merkezlerinden Trendyol Tech, en hızlı gelişen taşıma ağı Trendyol Express ve en büyük ikinci el ürün platformu Dolap ile değer üretmeye ve hızla büyümeye devam ediyor.

 

Yorumlar