Trendyol Yemek kapıda ödeme var mı, Trendyol ödeme yöntemi nasıl?

Trendyol Yemek kapıda ödeme var mı, Trendyol ödeme yöntemi nasıl, yemek siparişlerini verdikten sonra kapıda ödeme yapmak istersem böyle bir imkan sunuluyor mu?

Google Haberlere Abone ol
Trendyol Yemek kapıda ödeme var mı, ödeme nasıl?

Trendyol Yemek Kapıda Ödeme var mı, Trendyol uygulamasını kullanarak yemek siparişlerini verdikten sonra kapıda ödeme yapmak istersem böyle bir imkan sunuluyor mu?

Türkiye'de son yıllarda hızlı bir şekilde yaygınlaşan online yemek siparişi sektörüne Trendyol Yemek de girmiş bulunuyor. Trendyol Yemek kapıda ödeme var mı, Trendyol ödeme yöntemi nasıl?

Yemek Sepeti, Getir Yemek gibi uygulamalardan sonra şimdi Trendyol Yemek de aynı hizmeti veriyor. 

Yemek siparişlerini getiren firmaların birçoğunun ortak sorunu ödeme şekli olarak karşımıza çıkıyor. 

Ödeme yöntemlerinde çeşitliliğe sahip olanlar ise bir adım daha önde gidiyor. 

Yemek siparişlerini Trendyol Yemek üzerinden veren vatandaşlar kapıda ödeme yapmak isterse bu imkandan faydalanıp faydalanamayacağını merak ediyor. 

Şu anda İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Antalya'da hizmet vermekte olan Trendyol Yemek'e konuyla ilgili soru sorduğumuzda, "Trendyol mobil uygulamamızda bulunan Yemek kategorisini seçerek sipariş verebilirsiniz." şeklinde bir cevapla karşılaşıyoruz. 

Cevapta, "Kapıda ödeme sistemimiz yok" şeklinde bir ifade kullanılmıyor. Kullanılması daha doğru olurdu; çünkü Trendyol Yemek'in kapıda ödeme seçeneği bulunmuyor. 

Trenyol Online sipariş hattı, aynı zamanda 1200'den fazla yerel ve ulusal zincir market, 400'e yakın su dağıtım noktası ile hizmet veriyor.

Trendyol Yemek'te siparişlerinizi sabah 09:00'dan sonra gece 00:30 a kadar verebilirsiniz.


 

 

Yorumlar