TREDAŞ'ın kadın çalışanlarına 8 Mart tatili

- TREDAŞ, şirketlerinde çalışan 150 kadın personele 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla 1 günlük izin uygulaması başlattı - TREDAŞ Dağıtım Grup Direktörü Reşit Bilgili: - "8 Mart Dünya Kadınlar Günü gününde hanımefendilere önemi az da olsa hatırlatmak amacıyla bir günlük izin günü ilan ettik" - TREDAŞ Operasyon Merkezi çalışanlarından Nazan Özdemir: - "Şirketimiz bizi, 8 Mart veya 9 Mart ile önümüzdeki günlerden birinde kullanmamız üzere izinli saymakta. Bu uygulama ile birlikte hafta içi kendimize vakit ayırabileceğiz"

Google Haberlere Abone ol
TREDAŞ'ın kadın çalışanlarına 8 Mart tatili

TEKİRDAĞ (AA) - Trakya Elektrik Dağıtım AŞ (TREDAŞ), şirketlerinde çalışan 150 kadın personele 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla 1 günlük izin hakkı verdi.

TREDAŞ Dağıtım Grup Direktörü Reşit Bilgili, gazetecilere yaptığı açıklamada, kadınların hayatın her alanında önemli bir yere sahip olduklarını belirtti.

Bilgili, şirketlerinde çalışan kadın sayısının zaman içerisinde arttığını ve bundan son derece mutlu olduklarını ifade ederek, şöyle konuştu :

"8 Mart Dünya Kadınlar Günü gününde hanımefendilere önemi azda olsa hatırlatmak amacıyla bir günlük izin günü ilan ettik. Bu izin gününü bu gün de, yarın da, önümüzdeki günlerde de kullanabiliyorlar. Hanımefendilerin kendi haklarını en güzel şekilde kendilerine de ifade etmek, bunları hissettirmek amacıyla çeşitli politikalarımız var. İnsan kaynakları politikamızda kadın çalışanların sayısını daha fazla arttırmayı bir hedef olarak amaçladık. Kadın çalışanlarımızın kendi değerlerini daha iyi anlayabilmeleri açısından istihdamını çok önemsiyoruz. Bu yılı kadınlar için özel bir yıl olarak ilan etmek istiyoruz. Onların kendilerini daha önemli hissetmelerini sağlamak amacıyla farklı pozitif bir yıl olarak ilan etmek istiyoruz."

Kadınlarla ilgili çalışmalarının ilerleyen dönemlerde de devam edeceğini vurgulayan Bilgili, kadınlara değerlerini daha fazla hissettirmek, onları daha mutlu görebilmek istediklerini kaydetti.

- "Kendimize vakit ayırabileceğiz"

TREDAŞ Operasyon Merkezi çalışanlarından Nazan Özdemir ise şirkete sabah geldiklerinde çiçekle karşılandıklarını ve bunun kendilerini çok mutlu ettiğini ifade ederek, "Şirketimiz bizi, 8 Mart veya 9 Mart ile önümüzdeki günlerden birinde kullanmamız üzere izinli saymakta. Bu uygulama ile birlikte hafta içi kendimize vakit ayırabileceğiz. Bu bizim için gerçekten önemli şirketimize bizi özel hissettirdiği için teşekkür ederiz." dedi.

TREDAŞ'tan yapılan açıklamada, izin uygulamasından TREDAŞ'ın da içinde yer aldığı tüm IC İÇTAŞ Enerji Holding bünyesindeki, Tekirdağ, Edirne ve Kırklareli'nde çalışan 150 kadın personelin yararlanabileceği kaydedildi.

Yorumlar