Transfer için limiti olmayan Beşiktaş, TFF'den haber bekliyor

Süper Lig'de araya giren dev kulüpler transfer sürecini başlatırken Beşiktaş'ın TFF tarafından uygulanan transfer limiti dolayısıyla ne yapacağı merak ediliyor. Kulübün harcama limiti dolayısıyla transfer için sadece iki milyon lira harcayabileceği belirtiliyor.

Google Haberlere Abone ol
Transfer için 2 milyon lira limiti var

Süper Lig'de devre arasına giren kulüpler yeni maçlara hızlı giriş yapmak için transfer dönemine girdi. Takımlar takviye yapmak için çalışmalarını devam ettirirken Beşiktaş'tan henüz bir adım gelmedi. 

Başarılı teknik adam Abdullah Avcı'nın belirlediği adaylar doğrultusunda alınacak oyuncularla görüşme halinde olan Beşiktaş, bir yandan da harcama yapabilmek için TFF'den gelecek haberi bekliyor. Zira, siyah-beyazlı ekibin, TFF'nin getirdiği harcama limiti dolayısıyla sadece 2 milyon lira harcayabileceği ortaya çıktı.

TFF İLE GÖRÜŞME HALİNDE

Federasyon, kulüplerin ekonomik durumlarını düzeltmek amacıyla her takıma gelirleri doğrultusunda limit koydu. TFF'nin belirlediği harcama sınırını aşan ekiplerin ceza alacağı duyuruldu.

Beşiktaş'ın 2 milyon TL'nin üzerinde harcama yapması durumunda bu sınırı aşacağı açıklandı. 

Siyah-beyazlı kulübün YouTube hesabında yayınlanan bir programda konuşan Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Dalgakıran, konuyla ilgili, "Mevcut durumda şampiyonluğa giden takımımız daha da güçlendirmek hedefimiz. Federasyonun bize izin verdiği bütçe 2 milyon lira. Biz itirazımızı yaptık, eğer itirazımıza dönüş olursa imkanlar dahilinde takviye yapmaya çalışacağız." dedi.

Beşiktaş, TFF ile yaptığı toplantıdan bir sonuç alır ve limitleri yükseltebilirse transfer yapacak. Aksi halde siyah-beyazlıların kullanabileceği bütçe 2 milyon lira olacak.

Yorumlar