Trafik kazaları MOBESE kameralarına yansıdı

ANKARA (AA) - Kilis, Samsun ve Şanlıurfa'da meydana gelen bazı trafik kazaları MOBESE kameralarına yansıdı. Emniyet Genel Müdürlüğü, 81 ilde MOBESE kameralarının kaydettiği trafik kazalarının görüntülerini paylaşmaya devam ediyor.Kilis'te...

Google Haberlere Abone ol
Trafik kazaları MOBESE kameralarına yansıdı

ANKARA (AA) - Kilis, Samsun ve Şanlıurfa'da meydana gelen bazı trafik kazaları MOBESE kameralarına yansıdı.

Emniyet Genel Müdürlüğü, 81 ilde MOBESE kameralarının kaydettiği trafik kazalarının görüntülerini paylaşmaya devam ediyor.

Kilis'te kaydedilen görüntüde, yolun karşısına geçmeye çalışan kişiye at arabasının çarptığı anlar yer alıyor.

Aynı ilden bir başka kayıtta, 3 kişinin bindiği motosikletin, kavşağa giren bir otomobile yandan çarptığı görülüyor. Çarpmanın etkisiyle motosikletteki bir kişinin hareket halindeki otomobilin tavanına düştüğü kameralara yansıyor.

Samsun'daki görüntülerde ise kırmızı ışıkta geçen bir minibüsün, yaya geçidini kullanan kadına çarptığı anlar yer alıyor.

Bir başka kayıtta, Şanlıurfa'da araç trafiğinin durduğu sırada karşıya geçmek isteyen bastonlu bir yaşlının, yeşil ışığın yanmasıyla hareket eden ve kendisini fark etmeyen sürücünün kullandığı kamyonun altında kaldığı görülüyor.

Görüntülerin sonunda ise kazanın yaşanmasına neden olan kural ihlaline işaret edilerek, "Trafik ışıklarına uysalardı bu kazalar olmayabilirdi", "Hız kurallarına uysalardı bu kazalar olmayabilirdi", "Biraz daha dikkatli olsalardı bu kazalar olmayabilirdi" gibi uyarılar yapılıyor.


Yorumlar