Trabzonspor transfer bombasını patlattı

Trabzonspor uzun süredir konuşulan transfer ile ilgili bombayı patlattı. Daniel Sturridge ile 3 yıllığına sözleşme imzalandı.

Google Haberlere Abone ol
Trabzonspor transfer bombasını patlattı

Trabzonspor, Daniel Sturridge ile yapılan son görüşmelerin ardından 3 yıllık anlaşma sağladı.

Trabzonspor İkinci Başkanı Önder Bülbüloğlu, "Sturridge ile görüştük ve prensipte anlaşmaya vardık. Sözleşme 3 yıllık olacak.'' açıklamasını yaptı.

DANIEL STURRIDGE KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Daniel Andre Sturridge 1 Eylül 1989 tarihinde İngiltere'nin Birmingham şehrinde dünyaya geldi.

Liverpool ve İngiltere millî takımında forvet olarak görev yapan İngiliz futbolcudur. Pek çok kez forvet arkasında da oynadı.

Birmingham'da doğan Sturridge Coventry City'ye gitmeden önce dört yılını Aston Villa altyapısında geçirmiştir. 2003 yılında Manchester City altyapısına transfer oldu. City'de gelişimini sürdürmüş ve iki kez FA Youth Cup finalinde oynadı. A takımla ilk prtofesyonel maçına 2007-08 sezonunda çıktı. Aynı sezonda FA Youth Cup, FA Cup ve Premier League'de gol atan tek futbolcu oldu. 2009 yılında Manchester City'den ayrılıp Chelsea ile anlaştı. 2010-11 sezonunun ikinci yarısında Bolton Wanderers'a kiralandı. Bolton'da 12 maça çıkıp sekiz gol atmıştır. 2011-12 sezonunda Chelsea'ye döndü. Ocak 2013'te Liverpool'a transfer oldu. Liverpool'da Luis Suárez ile hücumdaki partnerliğiyle SAS adını almışlardı. 2013-14 sezonunda Liverpool, ligde 100'den fazla gol attı. Bu gollerin 21'ini Sturridge attı.

Sturridge, İngiltere'nin tüm millî takım düzeylerinde forma giydi. 21 yaş altı takımıyla 15 maça çıkıp dört gol attı. A millî takım ile ilk maçına 15 Kasım 2011 tarihinde İsveç karşısında çıkmıştır. 2012 Olimpiyat ve 2014 FIFA Dünya Kupası kadrolarında yer aldı.

Detaylar Geliyor...

Yorumlar