Trabzonspor 50. yılını kutluyor

- Başkan yardımcısı Önder Bülbüloğlu ve beraberindeki heyet, kuruluş yıl dönümü nedeniyle ilk önce Anıtkabir, ardından da 15 Temmuz Milli Mücadele Anıtı'nı ziyaret ederek, çelenk bıraktı.

Google Haberlere Abone ol
Trabzonspor 50. yılını kutluyor

ANKARA (AA) - Trabzonspor Kulübü'nün 50. kuruluş yıl dönümü nedeniyle başkan yardımcısı Önder Bülbüloğlu, yönetim kurulu üyeleri Coşkun Bülbül ve Gökhan Saral, Anıtkabir ve 15 Temmuz Milli Mücadele Anıtı'nı ziyaret ederek, çelenk bıraktı.

Atatürk'ün mozolesine çelenk bırakarak saygı duruşunda bulunan heyet, daha sonra Misak-ı Milli Kulesi'ne geçerek Anıtkabir Özel Defteri'ni imzaladı. Başkan yardımcısı Bülbüloğlu, deftere şunları yazdı:

"Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Yüce Atatürk.

Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu olarak kulübümüzün 50. yıl kuruluş yıl dönümümüzü kutladığımız bu özel günde ulu önderimizin huzurunda bulunuyoruz.

Trabzonspor 50 yıllık şanlı tarihine sığdırdığı nice başarılarına ve şampiyonlukların yanında tertemiz mazisi, Cumhuriyetimizin kuruluşunda belirlemiş olduğumuz ilkeler ve spor ahlakına verdiğimiz öneme haiz duruşu ile huzurunuzda olmanın gururunu yaşamaktadır.

Trabzonspor Kulübü olarak Atamızın bizlere bıraktığı Türkiye Cumhuriyeti'nin her daim bekçisi ve takipçisi olacağız.

Ruhun şad olsun.

Rahat uyu Aziz Atam."

Bu arada, Anıtkabir ziyaretinde bir grup taraftar da yöneticileri yalnız bırakmayarak, törende yer aldı.


- 15 Temmuz şehitleri unutulmadı


Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu ve beraberindeki heyet, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde yer alan 15 Temmuz Milli Mücadele Anıtı'nı da ziyaret etti.

Üzerinde, "Aziz şehitlerimizi minnetle yad ediyoruz" yazılı çelenk anıta bırakılarak, 15 Temmuz'da şehit olanlar unutulmadı.






Yorumlar