Tövbeler Olsun Nazmiye kimdir?

Tövbeler Olsun dizisinde Nazmiye karakterini canlandıran oyuncu kimdir, kaç yaşındadır sorularının cevaplarını sizler için derledik.

Google Haberlere Abone ol
Tövbeler Olsun Nazmiye kimdir?

TRT 1'in aile dizilerinden Tövbeler Olsun'da Nazmiye karakterini canlandıran oyuncunun kim olduğu merak ediliyor. İşte Nazmiye hakkında merak edilenler: 

Nazmiye dizide Latife ile Namzet Horant'ın kızı Sinan'ın ablası rolünde oynamaktadır. Komedi tarzındaki dizide sıcak aile ilişkileri, doğruluk, dürüstlük ve ahlak kavramlarına sıkça yer veriliyor. Nazmiye karakteri vefat eden annesini hiçbir zaman aklından çıkarmayıp üvey annesi Latife'ye de bir türlü ısınamamaktadır.

Tövbeler Olsun dizisinde Nazmiye karakterini Seda Türkmen canlandırıyor.

Seda Türkmen kimdir?

Tövbeler Olsun Nazmiye karakterini canlandıran Seda Türkmen 1986 yılında İzmir’de doğdu.

Türkmen, Dokuz Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda 8 yıl boyunca keman eğitimi aldı. 

Daha önce Papatyam ve Annem Uyurken dizilerinde rol alan Türkmen’in Instagram hesabı ise: @turkmenseda Seda Türkmen’in rol aldığı yapımlar Fatih Harbiye- Fahriye, Mutlu Ol Yeter- Ayşe, Hayatımın Aşkı- Sema, Sahipli- Hülya, Kanatsız Kuşlar- Tuba, Benim Tatlı Yalanım- Burcu Nazmiye Horanta kıyafetleriyle dikkatleri çeken oyuncular arasında ilk sıralarda yer alıyor.

Firmadaki mali işlerden sorumlu olup medya ayağını yönetmekle sorumlu Nazmiye karakteri karakter özelliklerinin yanı sıra moda anlayışıyla da öne çıkıyor.

Güven Kıraç - Namzet Horanta

İpek Tuzcuoğlu - Latife Horanta

Erkan Can - Osman Necipli

Çiçek Dilligil - Hülya Necipli

Merve Erdoğan - Cemre Horanta

Mert Carim - Sinan Horanta

Duru Baykal - Ayşe Melek Horanta

Naz Çağla Irmak - Aylin Necipli

 

Yorumlar