TOSB’tan en başarılı 20 Öğrenciye burs desteği

TOSB sanayicisinin Meslek Lisesine katkıları sürüyor

Google Haberlere Abone ol
TOSB’tan en başarılı 20 Öğrenciye burs desteği

TOSB’un kaliteli işgücü ihtiyacına destek veren en yakın kaynağı olan TOSB Hatice Bayraktar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne TOSB Sanayicilerinin desteği sürüyor.

Hatice Bayraktar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde lise giriş ve dönem sonu başarı puanına göre belirlenen 20 öğrencisine TOSB Sanayicileri tarafından burs verilmeye başlandı.

TOSB Hatice Bayraktar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yönetimi tarafından belirlenen başarı ve ihtiyaç kriterlerine uygun olarak seçilmiş 20 en başarılı öğrenciye TOSB Sanayicilerince verilen burslar ile öğrencilere destek olmak ve teşvik etmek haricinde okulun en çok tercih edilen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olma başarısını sürdürmesi hedefleniyor.

Ayrıca TOSB Hatice Bayraktar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi burs çalışması haricinde fiziki şartlarında da TOSB Sanayicileri tarafından iyileştirmeler yapıldı, beceri eğitimi ve staj çalışması yapabilmeleri için de işletmelerimizin katkıları sürmekte.

Tüm bu destek ve çalışmalar neticesinde TOSB Hatice Bayraktar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2020-2021 eğitim yılında Çayırova’ nın en çok tercih edilen MTAL oldu.

Yorumlar