"Torun sevgisi bambaşka"

- Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu: - "İkizimiz oldu. Bir torunumuz daha var. Amerika'da olan kızımdan da bir torunum var. Şimdilik 4 torunum oldu. Bu, çok büyük bir mutluluk. Torunların sevgisi bambaşka oluyor"

Google Haberlere Abone ol
"Torun sevgisi bambaşka"

ANKARA (AA) - Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun iki gün önce doğum yapan kızı, ikiz çocuklarıyla hastaneden taburcu edildi.

Bakan Eroğlu, kızı, damadı ve torunlarıyla, doğumun gerçekleştiği özel hastaneden ayrılırken, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Hem kızı Merve'nin hem de Yusuf Taha ve Beyza Sude isimleri verilen ikizlerin sağlık durumlarının iyi olduğunu belirten Eroğlu, bir kez daha torun sahibi olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtti.

Eroğlu, "İkizimiz oldu. Bir torunumuz daha var. Amerika'da olan kızımdan da bir torunum var. Şimdilik 4 torunum oldu. Bu, çok büyük bir mutluluk. Torunların sevgisi bambaşka oluyor." diye konuştu.

Torunlarının kime benzediğinin sorulması üzerine Bakan Eroğlu, "Annesine, babasına, bir de bana benziyor herhalde." dedi.

Eroğlu'nun kızı Merve de çok mutlu olduğunu ve herkesin bu duyguyu tatması dileğinde bulundu.

Doğumu gerçekleştiren Prof. Dr. Recai Pabuçcu da "Anne ve bebekler son derece sağlıklılar, hiçbir problemimiz yok." bilgisini verdi.

Öte yandan, Bakan Eroğlu, dün gerçekleştirilen AK Parti 3. Olağanüstü Büyük Kongresi'ne ilişkin de değerlendirmede bulunarak, "Gerçekten çok güzel oldu. Cumhurbaşkanımız tekrar yuvasına kavuştu, 998 gün hasretten sonra dün vuslat kongresini yaptık." ifadesini kullandı.

Yorumlar