TOKİ İzmir Kemalpaşa 2022 başvuru yap

TOKİ İzmir Kemalpaşa 2022 başvuru yap, şartları belli oldu mu, kimler başvuru yapabilir, başvuru formu nereden temin edilebilir?

Google Haberlere Abone ol
TOKİ İzmir Kemalpaşa 2022 başvuru yap

TOKİ İzmir Kemalpaşa 2022 başvuru yap, başvuru şartları belli oldu mu, kimler başvuru yapabilir, başvuru formu nereden temin edilebilir, nasıl başvuru yapılabilir soruları bu aralar İzmirli vatandaşlar tarafından sıklıkla soruluyor. 

TOKİ'nin bütün Türkiye'de olduğu gibi İzmir'deki projeleri de hızla yükseliyor. Deprem sonrasında İzmir'de hızlanan TOKİ projelerine her geçen gün yenileri ekleniyor. 

TOKİ projelerinden konut almak isteyen, uygun taksitlerle ve imkanlar dahilinde ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar açıklanan projelere başvuru yapmanın yollarını arıyor.

Son olarak İzmir Kemalpaşa TOKİ konutları vatandaşları heyecanlandırdı. Birçok vatandaş TOKİ İzmir Kemalpaşa konutları başvuru şartları, formu ve başvuru şekli konusunda yardıma ihtiyaç duyuyor.

Kemalpaşa konutları için başvuru yapmak isteyenler için gerekli  olan bütün bilgileri yazımızda derleyerek veriyoruz. 

İşte TOKİ İzmir Kemalpaşa konutları başvuru detayları: 

TOKİ İzmir Kemalpaşa konutları başvuru 25 Temmuz 2022 Pazartesi günü saat 08.00 itibariyle başlıyor.

Başvuruda öncelik bütün projelerde olduğu gibi şehit yakını, gazi, engelliler olacak. Daha sonra da normal, evi olmayan ve daha önce TOKİ'den ev almamış olan vatandaşlar başvuruyapabilecekler.

Başvuru işlemleri 29 Temmuz 2022 Cuma günü saat 23.59'a kadar devam edecek. 

Bu süre zarfında başvuru yapamayanlar, ikinci bir kampanya yapılmadığı müddetçe başvuru yapamayacak.

Satışlar kura şeklinde olacak. Başvuru yapanlar arasında şartları tutanlar kuraya kalacaklar. 

Başvuru yapmak ise son derece basit.

Bunun için e-Devlet Kapısı'na giriş yaparak TOKİ başvuru yazmanız yeterlidir. Arama kısmına TOKİ başvuru yazdığınızda karşınıza zaten TOKİ'nin başvuru formu gelecektir.

TOKİ başvuru formunu doldurduktan sonra sizden hangi projeye ve nereye başvuru yapabileceğiniz zaten söylenecek. 

Şartlarınızın tutmadığı projeler sizin formunuzda çıkmayacak.

Başvuru yaptıktan sonra 5 Ağustos 2022 tarihini bekleyeceksiniz. Çünkü bugün kura çekilecek ve kurada konut kazananların isimleri belli olacak. 

Daha sonra TOKİ'den size yapmanız gerekenlerle ilgili mesaj gelecek. Gelen mesaj doğrultusunda gerekli olan belgeleri göndermeniz ve TOKİ'ye giderek sözleşme imzalamanız istenecektir. 

TOKİ konutlarından hak sahibi olanların bilmeleri gereken en önemli noktalardan biri daha önce bu kurumdan ev almamış olmalarıdır. 

Aksi durumda hak sahibi olmanız bir işe yaramaz ve size verilen konut yedek listede yer alan ve şartları tutan başka bir vatandaşa geçecek. 

 

Yorumlar

Feyzullah pehlivan 2+1
ahmet ibiş kemalpaşa konutları 2+1