TOKİ İstanbul Avrupa yakası kura çekimi başladı

TOKİ son dakika kura çekimi haberi... TOKİ Çatalca, Selimpaşa, Arnavutköy, Başakşehir ve Esenler kura çekimi bugün gerçekleşiyor.

Google Haberlere Abone ol
TOKİ Avrupa yakası kura çekimi başladı

TOKİ İstanbul'da yapacağı sosyal konutların kura çekimlerini aralıksız bir şekilde gerçekleştirmeye devam ediyor. Anadolu yakasında yapılacak konutların birçoğunun kura çekimi gerçekleşti. Şimdi sırada Avrupa yakasında inşa edilecek konutların hak sahiplerini belirlemek için gerçekleşecek kura çekiminde.

İlk Evim İstanbul TOKİ Tuzla kura çekimi ile 20.920 hak sahibi belirlendi. Bununla beraber TOKİ sonuçları en çok merak edilenler arasına girdi. Tuzla TOKİ sonuçları canlı yayınlandı. Ancak bugünden itibaren de e-Devlet TOKİ sonuçları sorgulama ekranında yayımlanacak.

İlk Evim İstanbul'da Anadolu yakası TOKİ Tuzla kura çekimi sonuçları ile 20 bin 920 hak sahibi belirlendi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) eliyle hayata geçirilen Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi "İlk Evim" projesinde 50 bin hak sahibinin belirleneceği İstanbul'da 16 Mart'ta başlayan kura çekimlerinin ilk etabı Tuzla'da tamamlandı.

TOKİ ARNAVUTKÖY, BAŞAKŞEHİR VE ESENLER KURA ÇEKİMİ İÇİN NEFESLER TUTULDU

İstanbul'un Tuzla ilçesinde inşa edilecek 20 bin 920 sosyal konut için kuralar noter huzurunda 16-29 Mart tarihleri arasında gerçekleştirildi. Bakan Murat Kurum, resmî sosyal medya hesabından yayımladığı mesajda, "İlk Evim'de İstanbul Tuzla için 20 bin 920 hak sahibimizi belirledik. Sırada Çatalca, Selimpaşa var. Arnavutköy, Başakşehir ve Esenler de 1 Nisanda başlıyor." dedi.

Bakanlık açıklamasında, Tuzla'da sona eren kura çekimleriyle ilgili asil ve yedek olarak belirlenen hak sahiplerinin kura sonuçlarına 30 Mart tarihinden itibaren e-Devlet uygulaması üzerinden ulaşabilecekleri bildirildi.

Açıklamada, Çatalca için 540 ve Selimpaşa için 200 asil ve yedek hak sahibi için kura çekiminin ise Silivri Alibey Spor Salonu'nda, 30 Mart'ta yapılacağı duyuruldu.

TOKİ Tuzla kura sonuçları belli oldu! TOKİ İstanbul Avrupa Yakası kura çekimi başladı
"İstanbul Arnavutköy, Başakşehir ve Esenler'de 28 bin 340 hak sahibi için sosyal konut kuraları 1- 19 Nisan tarihlerinde çekilecek"

Arnavutköy, Başakşehir ve Esenler ilçelerinde 28 bin 340 hak sahibi için yapılacak sosyal konut kura çekimleri de 1- 19 Nisan tarihleri arasında Bağcılar Olimpik Spor Merkezi Salonu'nda gerçekleştirilecek.

"İlk Evim" sosyal konut projesinde, ilk etapta 250 bin sosyal konutun kuraları 19 Nisan'da İstanbul'da sona erecek.

Bakanlık açıklamasında, "İlk Evim, 250 bin sosyal konut projesi kura sonuçlarına e-Devlet üzerinden 'Talep Toplama Projeleri için Hak Sahipliği Kura Sonucu Sorgulama' alanından bakılmalıdır." hatırlatması yapıldı.

TOKİ KURA SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI

TOKİ kura sonuçları sorgulama ekranı ile işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

https://www.turkiye.gov.tr/toki-kura-sonucu-sorgulama 

Yorumlar