TOKİ Bursa Gemlik kura sonuçları belli oldu

TOKİ Bursa Gemlik kura sonuçları bugün yapılan çekilişlerden sonra belli oldu. Başvurusu kabul edilen vatandaşlar arasından bugün saat 10.00'da kura çekilişi yapıldı. Kura sonucunda konut hak sahibi olan vatandaşları ile yedek listeden kazananların isimleri belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
TOKİ Bursa Gemlik kura sonuçları belli oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan talimatıyla başlatılan 100 bin sosyal konut projesi kapsamında Bursa'nın Gemlik ilçesinde de toplu konut projesi faaliyete geçiriilyor. Gemlik('te 500 toplu konut yapılacak. Konutlar 2+1 ve 3+1 şeklinde yapılacak. Bursa'nın Gemlik ilçesinde saat 10.00 düzenlenen kura sonuçları belli oldu. Buna göre TOKİ'den ev alma hakkı kazanan vatandaşlar toplu konut idaresinden taksitli ev sahibi oluyor.

TOKİ Bursa Gemlik kura sonuçları, TOKİ'nin Facebook sayfasında canlı olarak yayınlandı. Sonuçlar saat 10.00’da yapılan çekilişin tamamlanmasının ardından E-Devlet sistemi üzerinden öğrenilebilir.

Türkiye Halk Bankası A.Ş. aracılığı ile başvurusu gerçekleşen ve kura sonrası hak sahibi olamayan vatandaşlar başvuru sırasında yatırmış oldukları tutarların iade işlemleri, toplum sağlığının korunması ile ilgili tedbirler kapsamında Halkbank şubelerine gitmeden internet sitesi üzerinden gerçekleştirilebilecek.

E-DEVLET ÜZERİNDEN TOKİ KURA SONUÇLARINI ÖĞREN

 

 

Yorumlar