TOKİ 229 arsayı satışa çıkarıyor

TOKİ'den arsa satışı ihalesi geliyor. Birçok ilde toplamda 229 arsa TOKİ tarafından satılacak.

Google Haberlere Abone ol
TOKİ 229 arsayı satışa çıkarıyor

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Türkiye'nin çeşitli illerindeki arsaları satışa çıkardığını duyurdu. Bu satış, 24 ilde bulunan 229 arsayı kapsıyor ve açık artırma yöntemiyle gerçekleştirilecek.

TOKİ'DEN ARSA ALMA ŞARTLARI NELERDİR?

Bu arsalar, Adana, Ağrı, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Çorum, Diyarbakır, Elazığ, Hatay, İstanbul, İzmir, Karabük, Kayseri, Kırıkkale, Kocaeli, Konya, Mersin, Muş, Şanlıurfa, Tekirdağ, Uşak, Van ve Yalova'da bulunuyor. Satışa sunulan arsaların toplam muhammen bedeli 4.674.424.547 TL olarak belirlenmiş olup, toplam büyüklükleri yaklaşık 1.418.364 metrekareyi kapsıyor.

TOKİ ARSA SATIŞI NE ZAMAN VE NEREDE?

Açık artırmanın tarihi 28 Aralık 2023 Perşembe olarak belirlendi ve saat 10.30'da başlayacak. Müzayede, Ankara Bilkent Otel ve Konferans Merkezi ile TOKİ Küçükçekmece İstanbul Hizmet Binası'nda gerçekleştirilecek. Ayrıca, ilgililer internet üzerinden "www.emlakmuzayede.com.tr" adresi üzerinden de teklif verebilecekler.

Alıcılar, yüzde 25 peşinat ve 48 ay vade imkanı ile arsalara sahip olabilecek. Arsalar, KDV'den muaf olarak satılacak. Satışa çıkarılan arsalar arasında, Ankara'da konut ve plansız alanlar, Antalya'da turizm tesis alanı, İzmir’de sanayi alanı, Kocaeli’nde ticaret, Konya’da kentsel gelişim, Uşak’ta konut ve Tekirdağ’da lojistik tesis alanları bulunuyor.

Yorumlar