Togg'dan 40 kişiye özel deneyim ve seyahat turu

Togg, Trumore uygulamasını indiren 1 milyon kişi içerisinden 40 kişiyi Gemlik'teki kampüsünde ağırlayacak. Şanslı kişiler bulundukları illerden alınacak, özel bir seyahate çıkarılacak sonra alındıkları yere geri bırakılacak.

Google Haberlere Abone ol
Togg'dan 40 kişiye özel deneyim ve seyahat turu

Togg, Türkiye'nin yerli aracı olmasının yanında getirdiği yeniliklerle kendinden söz ettiriyor. 

Hayata geçirdiği Trumore uygulaması üzerinden Türkiye'de ilk kez uygulama üzerinden araba siparişi alan Togg, bu uygulamayı daha fazla kişiye ulaştırmak için ise özel bir kampanya başlattı.

Togg Trumore uygulamasını indiren 1 milyon kişi içerisinden 40 kişi özel olarak Gemlik'te ağırlanacak. Bu 40 kişini seçimi ise her 25 bininci kişilerden oluşacak şekilde gerçekleşecek. 

Togg Trumore uygulamasını indiren her 25 bininci kişiye aşağıdaki mesajla davet gönderiliyor: 

Değerli kullanıcımız xxx,
 
Trumore uygulamamızı sizinle buluşturduğumuz dönemde; 1 milyon kullanıcıya ulaşana kadar her 25 bininci kullanıcımızı Gemlik'teki Togg Teknoloji Kampüsümüzde ağırlayacağımıza söz vermiştik.

Tebrikler! Siz de Trumore'u indiren 175000. kullanıcımız olarak Togg Teknoloji Kampüsü ve T10X deneyimi hakkı kazandınız.

İlk hedefimiz olan 1 milyon Trumore kullanıcısına ulaşma yolculuğumuzda bizimle birlikte olduğunuz için size teşekkür ederiz.

Şimdi size söz verdiğimiz gibi Togg Teknoloji Kampüsü ve T10X deneyimini birlikte yaşamak üzere sizi ve bir yakınınızı 26 Mayıs 2023 Cuma günü Kampüsümüzde ağırlamaktan mutluluk duyacağız.

Sizinle organizasyonla ilgili iletişime geçebilmemiz için size ait olan cep telefonu numaranızı 17 Mayıs 2023 Çarşamba saat 17.00'a kadar Trumore uygulamasındaki profil bilgilerinize tanımlamanızı rica ederiz.
 
Program:

  • 08:00 - 10:30    Togg tarafından belirlenecek transfer noktalarından hareket (İstanbul ve Bursa)
  • 10:30 - 11:00    Kampüse varış - Kayıt
  • 11:00 - 12:00    Togg Teknoloji Kampüsü Turu
  • 12:00 - 15:00    Öğle yemeği ve test parkurunda sürüş deneyimi
  • 15:00 Kampüsten ayrılış
     
    Trumore uygulamasına ulaşmak için; linke tıklayınız.
     
    Not:
  • *Bu hak kullanıcıya özeldir, devredilemez.
  • *Sahip olunan bu hak Togg Teknoloji Kampüsü ve T10X deneyimini kapsamaktadır.
  • *Etkinlik katılım için İş Sağlığı ve Güvenliği kuralları gereği 18 yaşını doldurmuş olmanız ve sürücü belgesine sahip olmanız gerekmektedir.
     

Yorumlar