Togg Volvo kazası görüntüleri gerçek mi?

Togg-Volvo kazası sosyal medyanın gündemleri arasında yer alıyor. Dünyanın en dayanıklı aracıyla Türkiye'nin ilk yerli aracı arasında yaşanan kazanın görüntülerini görenler gözlerine inanamadı. Çünkü, en sağlam araba denilen Volvo, Togg'dan daha fazla hasar aldı.

Google Haberlere Abone ol
Togg Volvo kazası herkesi şaşırttı

Togg-Volvo kazası görüntüleri sosyal medyanın son iki gündür en çonuştuğu, tartıştığı konuların başında yer alıyor.

TOGG - VOLVO KAZASI GÖRÜNTÜLERİ KONUŞULUYOR

Türkiye'nin yerli ve milli otomobili TOGG ile Volvo arasında bir kaza yaşandığı görüntülerle ortaya çıktı. Volvo'nun TOGG'a çarptığı anların görüntüleri gündemi meşgul etti. Dünyanın en sağlam aracı olarak bilinen Volvo, büyük hasar aldı.

Milli gururumuz TOGG, ön siparişlerin alınmasının ardından kura ile ilk sahiplerini buldu ve Nisan ayında yollara çıktı. TOGG, güvenilirliği ve sağlamlığıyla bir kez daha öne çıktı.

TOGG ve Volvo'nun karıştığı bir kaza daha yaşandı. Volvo'nun sağlamlığıyla bilinen İsveç otomobil markası ile kaza yapan TOGG, sağlamlık testini başarıyla geçti. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, Volvo'nun TOGG'a göre daha fazla hasar aldığı görüldü. Volvo'nun ön kısmı, TOGG'a yan taraftan çarpması sonucunda büyük hasar gördü.

Görüntüler kısa sürede sosyal medyada yayılarak gündem haline geldi. Kullanıcıların ilginç yorumları dikkat çekti. Bazı kullanıcılar "Volvo efsanesi sona ermiştir" şeklinde ifadeler kullandı.

TOGG'un ilk kaza yaşadığı olay ise Ankara'da gerçekleşmişti. 15 Nisan'da Sincan ilçesi Yenikent semtinde, bir sürücü direksiyon hakimiyetini kaybederek TOGG'a arkadan çarpmıştı. Kazada yaralanan olmazken, TOGG hasar görmüş ve ismi açıklanmayan bir Fiat Palio sürücüsü yerli otomobile çarparak tarihe geçmişti.

Yorumlar