Togg uygulaması zirveye oturdu

Togg'un mobil uygulaması Trumore Apple ve Google Marketlerde en çok tercih edilen uygulamalar arasında yerini aldı. Uygulama App Store'da WhatsApp ve Instagram'ı da geçerek zirveye oturdu.

Google Haberlere Abone ol
Togg uygulaması zirveye oturdu

Togg telefon uygulaması Trumore, siparişlerin başlayacağı 16 Mart tarihi öncesinde dünyanın en çok kullanılan uygulamaları arasındaki yerini aldı. Uygulama, App Store'da zirveye otururken, Google Play Store'da ise 5. sırada yerini aldı.

Türkiye'nin otomobili Togg, 16-27 Mart tarihleri arasında akıllı telefon uygulaması Trumore üzerinden ön siparişe açılıyor. Siparişe açılacağı ilk gün App Store'da en popüler ücretsiz uygulamalar listesinde zirveye çıktı. 

Togg uygulaması zirveye oturdu
Togg uygulaması zirveye oturdu

 

Merakla beklenen gün geldi çattı. Türkiye'nin otomobili için geri sayım sona geldi, ön siparişin başlamasına saatler kala ise Togg'un uygulaması Türkiye'deki indirmelerde zirveye yerleşti. Trumore uygulaması Türkiye'deki indirme rakamlarıyla hem App Store'da hem de Google Play Store'da dünya devi popüler uygulamaları geride bırakmayı başardı.

WHATSAPP'I VE INSTAGRAMI GERİDE BIRAKTI

Habertürk'te yer alan habere göre; 16-27 Mart tarihleri arasında Trumore dijital platformu ve www.togg.com.tr Togg web sitesi üzerinden ön siparişleri alınacak olan Togg T10X için uygulamayı indiren Türk tüketici, Trumore'u App Store'da zirveye taşıdı. Dünyanın önde gelen popüler uygulamaları olan WhatsApp ve Instagram ise Togg ön sipariş furyasının gerisinde kalarak 2. ve 3. sırada yer aldılar. YouTube ise onları takip eden uygulama olarak göze çarpıyor.

GOOGLE PLAY STORE'DA 5. SIRADA

App Store'da zirveyi elde eden Togg Trumore, Google'ın Play Sore uygulama indirme platformunda ise Türkiye'de şu anda 5. sırada yer alıyor. Türkiye'nin Otomobili'nin uygulaması bu platformda da Instagram, TikTok ve WhatsApp gibi popüler uygulamaları geride bırakmayı başarmış durumda.

Togg, ‘T10X’ adını verdiği ve akıllı yaşam çözümleriyle sürekli internetin içinde olan uzaktan güncellenebilen akıllı cihazını, iki farklı donanım seviyesi ve iki batarya seçeneğiyle ön siparişe sunacağını açıklamıştı. Trumore dijital platformu ve www.togg.com.tr Togg web sitesi üzerinden ön siparişleri alınacak olan Togg T10X, 953 bin TL’den başlayan fiyat etiketine sahip olacak.

Yorumlar