TOGG Qualcomm ile anlaşma imzaladı

TOGG uluslararası teknoloji devlerinden biriyle daha el sıkışarak önemli bir hamle yaptı.

Google Haberlere Abone ol
TOGG Qualcomm ile anlaşma imzaladı

Togg'un teknoloji şirketleriyle anlaşmalarına bir yenisi eklendi. Togg, Şubat ayında ön siparişe açılacak ve ardından Mart 2023’te piyasaya sürülecek. İlk Togg otomobillerini yollarda göreceğimiz vakit yaklaşırken, Türkiye’nin otomobili için yeni anlaşmalara imza atılıyor. 

Shell, Trendyol, Etiya, Trugo ve onlarca markayla anlaşan ve kendi markalarını da kuran Togg bu defa teknoloji üreticisi Qualcomm ile iş birliği yaptığını duyurdu. Amerika Birleşik Devletleri merkezli Qualcomm, yarı iletken ve telekomünikasyon ekipmanları sağlıyor.

Çıktığı günden bu yana ‘Togg: Bir otomobilden daha fazlası’ sloganını vurgulayan ve bu yönde adımlar atan Togg, resmi Twitter hesabı üzerinden Qualcomm ile yapılan anlaşmayı açıkladı. Bu amaç doğrultusunda otomobil şirketi, kullanıcılara son teknoloji bağlantılı hizmetler sunmak ve yüksek kaliteli araç içi deneyimler yaşatmak için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Togg, Twitter’daki paylaşımında Qualcomm ile iş birliğini şu sözlerle duyurdu: “Kullanıcılarımıza son teknoloji bağlantılı hizmetler sunma ve yüksek kaliteli araç içi deneyimler yaşatmak için Qualcomm ile birlikte çalışıyoruz. C-SUV'un bilgi ve eğlence sistemini Snapdragon Dijital Kokpit Platformları ile güçlendireceğiz.”

Bununla birlikte, Türkiye'nin elektrikli yerli otomobili Togg tüm dünyanın da ilgisini çekiyor. 2022'nin ardından 2023'te de Togg, ABD'de düzenlenen dünyanın en büyük teknoloji ve otomobil fuarı CES'e (Tüketici Elektroniği Fuarı) katıldı. CES katılımcıları Togg teknolojilerini yakından görme ve deneyimleme fırsatı buldu. Türkiye’nin mobilite alanında hizmet veren küresel teknoloji markası Togg, dünyada türünün ilk örneği olan akıllı cihaza entegre dijital varlık cüzdanını da yine dünyanın en büyük Tüketici Elektroniği Fuarı CES 2023’te tanıttı.TO

Yorumlar