TOGG ön sipariş dolandırıcıları konusunda uyardı

TOGG, ön sipariş dolandırıcılığına karşı önemli bir uyarıda bulundu. Yapılan açıklamada, ön sipariş konusunda izlenecek yolla ilgili önemli bilgiler verildi.

Google Haberlere Abone ol
TOGG ön sipariş dolandırıcıları konusunda uyardı

TOGG ön sipariş ile ilgili ortaya çıkan fırsatçılar konusunda önemli uyarılarda bulundu. TOGG'dan yapılan hayati öneme sahip uyarıya dikkat etmeyenler hem paralarından hem de hayal ettikleri arabadan olabililer. 

TOGG fabrikasının açılışı esnasında sipariş konusunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan önemli bir açıklama gelmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, TOGG araba ön siparişlerinin şubat ayında alınmaya başlanacağını söylemişti. Açıklamadan sonra vatandaşlar merakla siparişlerin nereye verileceğini araştırmaya başladı. Bu durumu fırsata çevirmek isteyen dolandırıcılar ise bazı vatandaşlardan TOGG araba ön siparişi için ödeme almaya başladı. İşte bu noktada TOGG yönetimi devreye girdi ve önemli bir uyarıda bulundu. 

TOGG tarafından yapılan açıklamada, "Mart 2023 tarihinde yollara çıkacak akıllı cihazımıza olan ilgiyi gururla takip ediyoruz. Daha önce de açıkladığımız gibi ön sipariş sürecini Şubat 2023 itibarıyla başlatacağız. O tarihe kadar kullanıcılarımızı merkeze aldığımız #USECASEMobility® vizyonumuza uygun bir şekilde sizleri sürece ilişkin bilgilendirmeye devam edeceğiz." denildi.

TOGG ön sipariş uyarısı
TOGG Anadolu Modeli

 

Açıklamada, TOGG resmi sayfasından yapılmayan duyurulara itibar edilmemesi hususuna, "Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilen ön siparişler dışında sipariş almadığımızı yinelemek isteriz. Togg hakkındaki tüm gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan takip etmenizi, Togg tarafından açıklanmayan bilgilere itibar etmemenizi önemle rica ederiz. Bizi izlemeye devam edin" sözleriyle dikkat çekildi.


 

Yorumlar