Togg ödemesi nasıl olacak? Togg kapora nakit mi kredi mi?

Togg araba almak isteyenler ödemeyi nasıl yapacaklar, ödeme yapmak için nasıl bir yöntem izlenecek? Nakit mi yoksa kredi ile mi ödeme yapılması gerekiyor?

Google Haberlere Abone ol
Togg ödemesi nasıl olacak? Togg nakit mi kredi mi?

Togg ödeme nasıl yapılacak, sipariş vermek isteyenler kapora ödeyecek mi, kapora miktarı ne kadar olacak soruları bu aralar araç almayı düşünenler tarafınadn merakla soruluyor. 

Türkiye'nin ilk yerli arabasından almak isteyenler 16 Mart 2023 tarihi itibariyle sipariş verebiliyor.

Sipariş vermek isteyenler ise hem kapora için yatıracakları paranın hem de araç bedelinin ödemesiyle ilgili bazı soru işaretlerine cevap arıyor. Peki, Togg ödemesi nasıl olacak? Togg kapora nakit mi kredi mi?

TOGG ÖDEMESİ NASIL YAPILACAK?

Türkiye'nin doğuştan elektrikli ilk akıllı cihazı Togg T10X, çekiliş yöntemiyle belirlenecek kullanıcılarıyla yıl boyunca buluşacak.

Türkiye'nin otomobili Togg'un heyecanla beklenen satış fiyatı belli oldu. Yerli otomobilin standart menzilli modeli 953 bin, uzun menzilli modelin fiyatı ise 1 milyon 215 bin lira olarak belirlendi.

Togg ödemesi nasıl olacak Togg kapora nakit mi kredi mi
Togg ödemesi nasıl olacak Togg kapora nakit mi kredi mi

 

16-27 Mart arasında T10X için togg.com.tr ve Trumore uygulaması üzerinden ön sipariş süreci gerçekleşecek.

App Store, Google Play ve App Gallery üzerinden kullanıma sunulan Trumore uygulamasını indiren veya Togg websitesi üzerinden Tru.ID oluşturan her bir tekil kullanıcı, çekilişe katılan kullanıcılar, ön ödeme öncesi akıllı cihazlarını modelinden rengine konfigüre edebilecek.

Togg ödemesi nasıl olacak Togg kapora nakit mi kredi mi
Togg ödemesi nasıl olacak Togg kapora nakit mi kredi mi

 

Nakit ya da kredi kartı aracılığıyla cüzdanlarına aktardıkları 60 bin lira ile ön ödemeyi yapıp çekilişe hak kazanacak.

28 Mart’ta noter huzurunda yapılacak dijital çekiliş sistemiyle de ön sipariş sahipleri belirlenecek. Sipariş hakkı kazananlar teslimat önceliğiyle birlikte belirlenecek.

Teslimat tarihi belirlenirken seçilen versiyonun yaklaşık teslimat dönemi ile kullanıcının çekiliş sıralamasındaki yeri dikkate alınacak.

Yorumlar