Togg kura sonuçları sorgulama ekranı linki nerede? Togg sipariş sonucu sorgulama

Togg 20 bin araç için kura çekimi gerçekleştirildi. Kura sonuçları belli oldu. Sonuçlar saat 22.30 itibariyle açıklandı. Togg kura Trumore giriş yaptıktan sonra "siparişlerim" menüsüne tıklayarak açılan sekmede hak kazanıp kazanmadığınızı öğrenebilirsiniz.

Google Haberlere Abone ol
Togg kura sonuçları sorgulama ekranı linki nerede?

Togg kura sonuçları sorgulama ekranı linki nerede? Togg sipariş sonucu sorgulama Togg kuraları çekildi. 20 bin aracın sahibi belli olurken, ön sipariş verecek 20 bin yedek de belli oldu. Togg'un ilk elektrikli otomobili T10X için ön sipariş süreci son ererken, düzenlenecek çekiliş için de son düzlüğe girildi. Togg kura sonuçları sorgulama ekranı linki nerede? Togg sipariş sonucu sorgulama

T10X için 177 bin 467 ön sipariş verilirken, bu akşam yapılacak çekiliş ile yerli otomobili satın almaya hak kazanan 20 bin kişi belli oldu.

TOGG KURA SONUÇLARI SİPARİŞ SORGULAMA NASIL YAPILIR?

Togg tarafından 25 Mart'ta yapılan paylaşımda, T10X için 7 günde 100 bin sipariş verildiği bildirilmişti. Böylece o tarihten bu yana 77 bin 467 ön sipariş daha oluşturulmuş oldu.

Togg ayrıca çekilişte otomobili hak kazanan 20 bin kullanıcının yanı sıra 20 bin kişi için de yedek liste oluşturacak.

2023 yılı için planlanan teslimatlarda iptallerin yaşanması halinde, yedek listedeki kullanıcılar devreye alınacak. Ancak, 2023 yılı teslimatları için yedek listeden asıl listeye geçemeyenler 2024 yılı ocak ayı itibarıyla belirlenecek yeni paket ve konfigürasyon seçenekleriyle T10X sipariş edebilecek.

Yapılan açıklamaya göre, asıl ve yedek listeye giren kullanıcılar akıllı cihazlarını teslim almayı bekledikleri süre kadar ilave garanti ve her bekledikleri ay için Trugo’dan 85 kWs enerji dolum hakkı kazanacak. Aylık 85 kWs, WLTP normlarına göre 500 km yol karşılığına denk geliyor.

T10X sipariş hakkı kazanan asil ve yedek talihliler bu akşam saat 21.00'de canlı yayında belli oldu.

Togg kura çekilişi canlı yayını TRT Haber verdi. Ayrıca canlı yayın Togg'un Youtube kanalından da izlendi. 

Kura sonuçları ise saat 22.30'da açıklanacak.

TOGG KURA SONUCU SORGULAMA EKRANI

TOGG ÇIKIP ÇIKMADIĞINI NASIL SORGULAYACAĞIZ?

Togg sipariş hakkı kazanıp kazanmadığınızı nasıl öğreneceksiniz? 

Trumore uygulamasını açtıktan sonra alt sağ kısımta üç noktaya tıklıyorsunuz. Buradan daha fazlası yazan kısmı tıklıyorsunuz. Sonrasında ise, "Siparişlerim" sekmesine tıklayarak Togg sipariş hakkı elde edip etmediğinizi öğreniyorsunuz.

TERAVİH SAATİNDE OLMASI TEPKİ ÇEKTİ

Öte yandan Togg kura çekilişinin teravih saatine denk gelmesi vatandaşların tepkisini çekti.

Bazı vatandaşlar Togg'un sosyal medya hesabından tepkisini şöyle dile getirdi: 

Teravih vaktinde olması hoş olmadı. Çıktı mı çıkmadı mı takibini yapabilmemiz için saati öne çekmelisiniz. Lütfen!

 

Ramazan ayındayız ve teravih vaktinde canlı yayında çekiliş yapacaksınız. Bence zamanını değiştirmelisiniz. Bunun haricinde herşey çok güzel. Çekilişe katılanlara da bol şanslar dilerim.

 

Togg kura canlı yayın izle - Togg kurası çekiliyor TRT Haber Canlı izle

Yorumlar