TOBFED Başkanı Bakırtaş:

- "Cam filmi yasağı konusunda gösterdiği irade dolayısıyla Cumhurbaşkanımız, milletin adamı olduğunu bir kez daha gösterdi. Milleti mağdur edecek, ülke ekonomisine milyonlarca lira zarar verebilecek bir yasağın millet lehine gözden geçirilmesini isteyerek bir kez daha umudumuz oldu"

Google Haberlere Abone ol
TOBFED Başkanı Bakırtaş:

İSTANBUL (AA) - Türkiye Otomotiv Bakım Dernekleri Federasyonu (TOBFED) Başkanı Serkan Bakırtaş, "Cam filmi yasağı konusunda gösterdiği irade dolayısıyla Cumhurbaşkanımız, milletin adamı olduğunu bir kez daha gösterdi. Milleti mağdur edecek, ülke ekonomisine milyonlarca lira zarar verebilecek bir yasağın millet lehine gözden geçirilmesini isteyerek bir kez daha umudumuz oldu." ifadelerini kullandı.

Bakırtaş yaptığı açıklamada, cam filmi yasağı konusunda gösterdiği irade dolayısıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve konuyla ilgili hassas çalışmalarından dolayı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya teşekkür etti.

Yasağın devam etmesi durumunda on binlerce esnafın, milyonlarca vatandaşın mağduriyet yaşayacağını belirten Bakırtaş, "Cumhurbaşkanımız, milletin adamı olduğunu bir kez daha gösterdi. Milleti mağdur edecek, ülke ekonomisine milyonlarca lira zarar verebilecek bir yasağın millet lehine gözden geçirilmesini isteyerek bir kez daha umudumuz oldu." ifadelerini kullandı.

Bakırtaş, ilgili bakanlıkların ve sektörün bir çalıştayda bir araya gelerek herkesi memnun edebilecek yeni bir çalışma yapabileceğini aktararak, "TOBFED olarak başından beri bunun bir hata olduğunu, düzeltilmesi gerektiğini ifade ettik. Çok şükür Sayın Cumhurbaşkanımız sesimizi duydu. Şu andan itibaren atılması gereken en önemli adım 'Cam Filmi Çalıştayı' için tarih belirlemektir.” değerlendirmesinde bulundu.


Yorumlar