TikTok video indirme kalktı mı? TikTok video neden kapandı?

TikTok neden video indirmiyor, Tiktok'tan artık video indirilemiyor mu? Video indirme sorunu nasıl çözülür derdi olan kullanıcılar için gerekli olan çözüm yollarını araştırdık.

Google Haberlere Abone ol
TikTok video indirme kalktı mı? TikTok video neden

TikTok video indirme neden kapandı, artık video indirilmiyor mu sorunu üzerine kullanıcıların derdi bitmiyor. TikTok neden video indirmiyor olabilir sorusu bu aralar en çok sorulan sorular arasında yer alıyor. 

Sosyal medya platformu TikTok üzerinden video indirmek isteyen kullanıcılar bu aralar engellemelerle karşılaşıyor. 

Engelleri aşmak isteyenler ise merakla araştırma yapıyor. Peki, TikTok neden video indirmiyor? Nasıl indirilir?

TİKTOK VİDEO İNDİRME KALKTI MI?

Öncelikle şunun hatırlatmasını yapalım: TikTok’ta içerik üreten kişiler, yayınladıkları videoların indirilip indirilmeyeceğine karar verebiliyor. Herhangi bir videonun yan tarafında yer alan Paylaş butonuna tıkladığınızda “Videoyu Kaydet” seçeneğini görebilirsiniz.

Bu seçeneğe tıkladığınızda video doğrudan telefonunuza iniyor. Ancak yukarıda belirttiğimiz üzere videonun çeşitli yerlerine, belirli aralıklarla ortaya çıkan filigranlar yerleştiriliyor. Bu filigranda TikTok simgesi ve kullanıcı adı yer alıyor.

Eğer yayınlayan kişi videonun indirilmesini istemiyorsa bu seçenek görünmüyor. Tabi bu videoyu hiç indiremeyeceğiniz anlamına gelmiyor. Üstelik filigranlar olmadan indirmekte mümkün. Gelin, şimdi bunun nasıl yapıldığına bakalım;

TİKTOK VİDEO NASIL İNDİRİLİR?

Filigransız şekilde herhangi bir programa ihtiyaç duymadan videoları indirmek için bir internet sitesinden yardım alacağız. Bu imkanı sunan çok fazla internet sitesi bulunuyor. Ancak biz en popülerlerinden birisini kullanacağız. Hepsinin çalışma mantığı aynı olduğu için siz farklı bir servisi de tercih edebilirsiniz.

1 – Videoyu indirmenizi sağlayan internet sitesine ulaşıyoruz. https://ssstik.io/tr

2 – TikTok’ta indirmek istediğimiz videonun linkini almak için Paylaş butonuna tıkladıktan sonra Bağlantıyı Kopyala seçeneğine basıyor ve açılan internet sitesindeki alana linki kopyalıyoruz.

3 – İndir’e tıkladığınızda “Your Video is Converting…” yazısını göreceksiniz. Genellikle birkaç saniye içerisinde işlem tamamlanıyor ve üç farklı seçenek sunuluyor.

4 – İlk iki seçeneğe tıklayarak doğrudan videoyu indirebilirsiniz. Üçüncü seçenek ise adından da anlaşılabileceği üzere videoyu MP3 formatında yani sadece ses olarak indirmenizi sağlıyor.

Yorumlar