TikTok ‘Parlayan Yıldızlar’ finalistleri belli oldu

TikTok, "Parlayan Yıldızlar" kampanyasıyla müziğin yeni yeteneklerini keşfetmek için kullanıcılarını müzikal performanslarını sergilemeye davet ediyor.TikTok ve Avrupa Müzik iş birliğiyle yapılan Parlayan Yıldızlar yarışmasının ilk 20 finalisti belli oldu

Google Haberlere Abone ol
TikTok ‘Parlayan Yıldızlar’ finalistleri

TikTok, "Parlayan Yıldızlar" kampanyasıyla müziğin yeni yeteneklerini keşfetmek için kullanıcılarını müzikal performanslarını sergilemeye davet ediyor.TikTok ve Avrupa Müzik iş birliğiyle yapılan Parlayan Yıldızlar yarışmasının ilk 20 finalisti belli oldu.

Dünyanın önde gelen kısa video platformu TikTok, müziğin yeni yeteneklerinin geniş kitlelere ulaşması için önemli bir platform haline geldi. Kullanıcılarına daima yeteneklerini ve yaratıcılıklarını sergilemelerine fırsatlar sunan TikTok, şimdi de Avrupa Müzik’le bir araya gelerek gelecek vaadeden kullanıcıları için bir müzik yarışması gerçekleştirdi. 2-15 Aralık tarihinde gerçekleşen yarışmanın ilk 20 finalisti belli oldu.

TikTok DNA'sının özel bir parçası olan müzik, kullanıcıların kendilerini yaratıcı bir şekilde ifade etmesinin en iyi yolu. Parlayan Yıldızlar yarışmasına kayıt yaptıran yarışmalar özgün müzik eserlerini seslendirdikleri kısa bir video gönderdi. Videoları yapımcı ve DJ Serdar Ayyıldız, müzik sanatçısı Hakan Menguç, müzik grubu Sufleband,rap şarkıcısı Tepki, ünlü şarkıcılar Aydilge Sarp, Özgün Uğurlu, Gökcan Sanliman ve müzik yapımcısı, besteci ve söz yazarı Tarık İster’den oluşan bir jüri heyeti değerlendirdi.

En iyi 20 finalist TikTok Live üzerinden yapılacak özel Yılbaşı Gecesi şovunda konuk olarak yer alma fırsatına sahip olacak. Yarışmanın ilk 50 finalistini de özel hediyeler bekliyor.

Müziğe yeni başlayanlar da dahil olmak üzere birçok müzisyen eserlerini paylaşmak ve kitlelere ulaşmak için TikTok’taki potansiyeli görüyor. Türkiye'de son zamanlarda dikkat çeken Ceren Cennet, Ece Mumay, Fatih Bulut ve Kimbureyhan TikTok üzerinden popüler olan müzisyenlerden sadece birkaçı.

TikTok için müzik, yetenek kampanyalarından daha önemli bir rol oynuyor. Kullanıcılar sadece yarışmaya katılmak için değil kısa video formatında eğlenceli içerikler oluşturmak, keşfetmek ve paylaşmak için de müzikal yeteneklerini sergiliyorlar.

İşte yarışmanın 20 finalisti:

Merve Özbağış
tiktok.com/@merveozbagis
Ahsen Ertosun
tiktok.com/@ahsenertsn
Manesya
tiktok.com/@manesyapubg
Merve Araz
tiktok.com/@mrveearz
Kadir Türk
tiktok.com/@kadirtrkmuzik
Zehra Cücük
tiktok.com/@zehracucuk
Melissa
tiktok.com/@melisdiyebiri
Demet Telli
tiktok.com/@demetelloo
Mina Aydoğdu
tiktok.com/@minaaydogdu
Güneş Gül
tiktok.com/@gunesgul
Ömer Ağaya
tiktok.com/@omer.agaya
Efe Kurtuldu
tiktok.com/@efekurtuldu
Didem
tiktok.com/@didemmusic_
Kübra Sal
tiktok.com/@kubrasal
Burcu Kaya
tiktok.com/@burcukaya
Yusuf Kılıç
tiktok.com/@yusuf.klc_
Merve
tiktok.com/@merveges
Rabia Gülören
tiktok.com/@sadecerabia
Ebru
tiktok.com/@ebruben
Buşra Köroğlu
tiktok.com/@busrakoroglumuzik

Yorumlar