Tiago Çukur Müslüman mı, Türk mü, nereli, kimdir?

Tiago Çukur Müslüman mı, Türk mü, nereli, kimdir, kaç yaşında, daha önce nerede, hangi takımda oynadı?

Google Haberlere Abone ol
Tiago Çukur Müslüman mı, Türk mü, nereli?

Tiago Çukur Müslüman mı, dini nedir, Türk mü, nereli, kimdir, kaç yaşında, daha önce nerede, hangi takımda oynadı soruları Fenerbahçe'ye transferi sonrasında meraklo sorulan sorular arasında yer almaya başladı. 

Transfer çalışmaları yakından takip edilen kulüplerden Fenerbahçe'nin en son transferi çok konuşulacak isimler arasında bulunuyor.

Adı ve soyadı kadar kişiliğiyle de adından sıkça söz ettirecek bir futbolcu olan Tiago Çukur için anlaşma sağlandı. 

Fenerbahçe, Tiago Çukur transferi için Watford ile prensip anlaşmasına varıldığını duyurdu. Peki, Tiago Çukur Müslüman mı, Türk mü, nereli, kimdir?

Tiago Çukur Müslüman mı, Türk mü, nereli
Tiago Çukur Müslüman mı, Türk mü, nereli

 

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, Tiago Çukur transferi için Watford ile prensip anlaşmasına varıldığını resmen açıkladı.

Kulübümüz İngiltere’nin Watford takımında forma giyen Tiago Çukur’un transferi için oyuncunun kulübü ile prensip anlaşmasına varmıştır. Sağlık kontrolleri ve ilerleyen Transfer görüşmeleri için genç futbolcu bu akşam saatlerinde İstanbul’a gelecektir.

TIAGO ÇUKUR KİMDİR?

Tiago Süer Barbaros Çukur, 30 Kasım 2002 tarihinde Hollanda'da doğdu.

Türk bir baba ile Hollandalı bir annenin evladı olarak dünyaya geldi.

Tiago Çukur aslen Sivas'ın Gemerek ilçesindendir.

Bu sezon Watford U23 takımından kiralık olarak İngiliz kulübü Doncaster Rovers'a gönderilen 20 yaşındaki oyuncunun sözleşmesi sona erdi.

Tiago Çukur, Ocak 2021'de Watford'a imza atmadan önce, 2020 yazında Feyenoord ve AZ Alkmaar genç takımlarından forma giydi. Watford U23 takımına transfer olan Tiago Çukur, Temmuz 2021'de Doncaster Rovers'a kiralık olarak gönderildi.


 

 

Yorumlar