THY ve Emlak Konut Evleri için başvuru başladı

THY ile Emlak Konut ortaklığında Arnavutköy'de inşa edilen yeni şehir için başvurular başladı.

Google Haberlere Abone ol
THY ve Emlak Konut Evleri için başvuru başladı

İstanbul'un Arnavutköy ilçesinde, Türk Hava Yolları (THY) ve Emlak Konut işbirliğiyle gerçekleştirilen Yenişehir Arnavutköy Projesi kapsamında 12.500 konut için temel atma işlemleri başladı. Bu proje, yaklaşık 3 bin THY personeline özel bir kota ayırdı.

Konutların Dağıtımı ve Teslimatı

Proje kapsamında belirlenen konutlar, 2025 yılında sahiplerine teslim edilecek. 3 bin konut THY personeline ayrılırken, geriye kalan konutlar başvuru yapanlara kura ile dağıtılacak.

Projenin Konumu ve İnşaat Süreci

Yenişehir Arnavutköy Konutları, İstanbul Havalimanı'na oldukça yakın bir mesafede yer alıyor. THY Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat, inşaat alanını ziyaret ederek, devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Projenin yüzde 60'lık kısmının temeli atıldı ve kaba inşaatı tamamlanmış binalar mevcut.

Projenin Özellikleri ve Detayları

  • Toplam İnşaat Alanı: 1.842.549 m²
  • Toplam Konut Sayısı: 12.456 adet
  • İstanbul Havalimanı'na Mesafe: 5,5 Km
  • Örnek Dairelerin Hazır Olacağı Tarih: 2024 Mart ayı
  • İlk Etap Teslim Tarihi: Mayıs-Haziran 2025
  • Konut Fiyatları ve Ödeme Koşulları: 1+1 daireler 2 milyon 88 bin liradan, 2+1 daireler 2 milyon 592 bin liradan, 3+1 daireler ise 3 milyon 672 bin liradan satışa çıkacak. Taksitler 7.500 liradan başlayacak ve 10 yıl vadeli ödeme planı sunulacak.

Bu proje, İstanbul'un en gözde yerleşim yerlerinden biri olmaya aday olarak görülüyor ve Türk Hava Yolları markasını yansıtan niteliklere sahip.

Yorumlar