THY iç hat seferleri ve saatleri belli oldu

Türk Hava Yolları'nın yurt içinde düzenleyeceği seferler yarından itibaren yeniden başlıyor. THY iç hatlar sefer yerleri ve saatleri de netleşti.

Google Haberlere Abone ol
THY iç hat seferleri ve saatleri belli oldu

THY'nin yurt dışı ve yurt iç seferleri koronavirüs nedeniyle iptal edilmişti. THY'den yapılan açıklamada, iç hatlarda bazı noktalara yeniden seferler düzenleneceği belirtildi. Bu hatların hangileri olacağı ve saatleri de liste halinde açıklandı.

İşte THY iç hat seferleri ve saatleri: 

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, korona virüs tedbirleri kapsamında 30 Mart Pazartesi (yarın) günü İstanbul’dan gerçekleştirilecek tarifeli uçuşları açıkladı.
THY’nin iç hatlardaki bütün uçuşları belli oldu. 

MERKEZİ KONUMDAKİ BÜYÜKŞEHİRLER

Bilal Ekşi, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla İstanbul’dan karşılıklı olarak Adana, İzmir, Kayseri, Erzurum, Gaziantep, Konya, Malatya, Samsun, Antalya, Diyarbakır, Ankara, Trabzon ve Van seferlerinin gerçekleştirileceğini açıkladı.

Seferlere seyahat belgesine sahip olanlar bilet alabilecek Sosyal medya hesabı Twitter’dan açıklamada bulunan Ekşi, “İstanbul Havalimanından iç hatlarda yapılacak tüm seferlere ait tarife tablosu ektedir. Bu seferlere sadece seyahat belgesine sahip olan yolcularımız bilet alabilmektedirler. Lütfen bilet işlemleriniz için uçuş yapılacak Havalimanına 4 saat önceden geliniz” dedi.

THY İÇ HAT SEFERLERİ
THY İÇ HAT SEFERLERİ VE SAATLERİ

Koronavirüs ile mücadele kapsamında Türkiye'nin iç hatlarındaki hava yolu ulaşımı geçici olarak durdurulmuştu. 

Alınan tedbirler kapsamında koronavirüs salgınının engellenmesi hedefleniyor. 

Virüsün engellenmesi halinde ulaşım yeniden başlayacak.

thy

Yorumlar