THY, “15 Temmuz Demokrasi Zaferi“ni uçaklarında yaşatıyor

THY filosundaki 8 uçağa, FETÖ'nün darbe girişimine karşı en yoğun mücadelelerin verildiği Beştepe, Saraçhane, Çengelköy, Kavacık, Kazan, Acıbadem, Atışalanı ve Gölbaşı isimleri konuldu

Google Haberlere Abone ol
THY, “15 Temmuz Demokrasi Zaferi“ni uçaklarında yaşatıyor
Türk Hava Yolları (THY), "15 Temmuz Demokrasi Zaferi"nin yaşatılması amacıyla filosundaki 8 uçağa, Beştepe, Saraçhane, Çengelköy, Kavacık, Kazan, Acıbadem, Atışalanı ve Gölbaşı isimlerini verdi.

THY Basın Müşavirliği'nden yapılan açıklamaya göre, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) hain darbe girişimi sonrasında ülke bütünlüğünün korunması adına sergilenen yaklaşımları taçlandırmak için harekete geçildi.

THY, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde tüm vatandaşların birlikte elde ettiği milli irade zaferini yaşatmak amacıyla milli iradenin ülke genelindeki en yoğun mücadelelerinin verildiği, büyük zafer elde edilen Beştepe, Saraçhane, Çengelköy, Kavacık, Kazan, Acıbadem, Atışalanı ve Gölbaşı semtlerinin isimlerini uçaklarına verdi.

THY'nin bu girişimiyle tarihinde birçok kez sergilediği milli değerlere olan hassasiyetini bir kez daha vurgulayarak, şerefle taşıdığı "Türkiye'nin Milli Havayolu" unvanının gereğini yerine getirmenin gururunu yaşadığı belirtildi.

Yorumlar