TFF ve Fenerbahçe'den Özdemir'e başsağlığı mesajı

İSTANBUL (AA) - Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile Fenerbahçe Kulübü, Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve TFF Başkan Vekili Nihat Özdemir'in annesi...

Google Haberlere Abone ol
TFF ve Fenerbahçe'den Özdemir'e başsağlığı mesajı


İSTANBUL (AA) - Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile Fenerbahçe Kulübü, Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve TFF Başkan Vekili Nihat Özdemir'in annesi Nezahat Özdemir'in vefatı dolayısıyla başsağlığı mesajı yayımladı.

TFF'nin resmi internet sitesinde yayımlanan mesajda, "Federasyonumuz başkan vekillerinden Sayın Nihat Özdemir'in annesi Nezahat Özdemir'in vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Merhume Nezahat Özdemir'e Allah'tan rahmet, başta Nihat Özdemir ve ailesi olmak üzere merhumenin tüm yakınları ve sevenlerine başsağlığı dileriz" denildi.

Fenerbahçe Kulübünün yayımladığı mesajda ise şu ifadelere yer verildi:

"Kulübümüzün uzun yıllar başkan vekilliğini yapan, yüksek divan kurulu üyemiz, Türkiye Futbol Federasyonu başkan vekili Sayın Nihat Özdemir'in kıymetli annesi Sayın Nezahat Özdemir’in bu sabah saatlerinde vefat ettiği haberini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhume Nezahat Özdemir'e Allah'tan rahmet, başta Özdemir Ailesi olmak üzere merhumenin tüm ailesi, yakınları ve sevenlerine başsağlığı dileriz."


Yorumlar