Teyfur Erdoğdu, kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Teyfur Erdoğdu, kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır, mesleği nedir, ihtisas alanı nedir gibisinden sorular, Erdoğdu'ın son katıldığı televizyon programındaki açıklamalarıyla birlikte gündem oldu.

Google Haberlere Abone ol
Teyfur Erdoğdu, kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Teyfur Erdoğdu, kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır soruları Erdoğdu'ın Haber Global kanalındaki en son konuşmaları sonrasında merakla sorulur oldu.

Teyfur Erdoğdu, kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır

Prof. Dr. Teyfur Erdoğdu, Türkiye'de laikliğin tarihiyle ilgili açıklamalarda bulunurken, pekçok kişinin ilk kez duyduğu hatta duymak istemediği detaylar bilgiler verdi.

Teyfur Erdoğdu, kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?
Teyfur Erdoğdu

 

Özellikle de ilk Meclisin açılışı esnasında Atatürk'ün takındığı tavrı hatırlatan Erdoğdu, Türkiye Cumhuriyeti'nin "İslam" üzerine kurulduğunu söyledi. 

Teyfur Erdoğdu'nun, "Türkiye Cumhuriyeti'nin ilk kurulduğunda bir şeriat devleti" olduğunu söylemesi ise birçok kişinin duymaya alışmadığı ilginç  bir ifade olmuştu.

TEYFUR ERDOĞDU KİMDİR? 

İşte Teyfur Erdoğdu biyografisi veya özgeçmişi:

Teyfur Erdoğdu 1970 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Burcu Koç’tur.

Mimar Sinan Üniversitesi Mimarlık ve İstanbul Üniversitesi Kamu Yonetimi mezunudur. Ardından İstanbul Üniversitesi Siyaset Bilimi Yüksek Lisansı, Hacettepe Üniversitesinde ise Tarih Doktorasını tamamlamıştır.

1993 yılından 1999 yılına kadar Ankara üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinde öğretim görevlisi olarak çalışan Teyfur Erdoğdu, daha sonra Alman devlet bursu ile 2 sene Otto Friedrich Bamberg üniversitesi’nde (Almanya); 2001 Hazel E. Heughan bursu ile 1 sene Edinburgh Üniversitesi’nde (İskoçya) ve 2000-2006 yıllarında Aix Marseille Üniversitesi’nde (Fransa) misafir olarak akademik ve bilimsel faaliyetlerde bulunmuştur.

2006 senesinden beri Yıldız Teknik üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Bölümünde öğretim üyesi olarak çalışmalarını sürdürmektedir.

Dr. Teyfur Erdoğdu’nun eserleri ve katkıda bulunduğu kitaplar, Özgürlükten Kurtulmak, Turk The Conqueror Sultan Mehmed, Kültür Vandalizmi, Clz, Söylenemeyenler ve Suleiman The Magneficent, Tetikçi 3, Tetikçi 4, Tetikçi 5 – Kaçış, Okko Boşluk Devri 5, Okko 1 – Sular Devri, Tetikçi 1, Okko 3 – Hava Devri, Okko 4 – Ateş Devri.


 

Yorumlar