Tevfik Göksu: İBB'nin bir tane projesini engellediğimizi göstersinler

İBB Meclis Üyesi ve Esenler Belediye Başkanı Göksu, AK Parti'nin İBB projelerini engellediği iddialarına iddialı bir şekilde, "Bir tane proje göstersinler, AK Parti tarafından engellenen" dedi.

Google Haberlere Abone ol
'Karışımızda belediye yok reklam ajansı var'

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu, CHP'lilerin "engelleme" iddialarına tek tek cevap verdi.

Habertürk TV'de Kübra Par'ın sunduğu Açık ve Net programına konuk olan Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, AK Parti'nin şu ana kadar CHP'li İBB yönetiminin tek bir projesini dahi engellemediğini belirterek, "Engellediğimiz tek bir proje göstersinler" dedi. 

Tevfik Göksu, İstanbul için faydalı olabilecek her türlü projeye ve talebe evet yönünde oy verdiklerini, çözülemeyen sorunlarda yardımcı olduklarını belirterek, engelleme iddialarının tamamen algı olduğunu söyledi.

CHP'li İBB yönetiminin şu ana kadar yaptıkları tek şeyin "algı yönetmek olduğunu" bunun da bir süre sonra patladığını söyledi. 

Göksu, İstanbul'un algıyla değil hakikatlerle, projelerle yönetilmesi gerektiğini ifade etti. 

İBB yönetiminden sadece, "Samimiyet, niyet ve beceri" beklediklerini belirterek, şu ana kadar AK Parti döneminde başlatılan 114 projenin iptal edildiğini söyledi. 

Göksu, İstanbul'da şu anda bir büyükşehir belediyesiyle değil 25 milyar liralık bütçeli bir reklam ajansıyla karşı karşıya olduklarını, belediye yönetiminin her şeyi reklam olarak gördüğünü, her şeyi algı ile yönetmeye çalıştıklarını söyledi.

Detaylar Geliyor...

Yorumlar