Teşkilat Zehra diziden neden ayrıldı?

Teşkilat Zehra karakterinin diziden neden ayrıldığı uzun zamandır seyirci tarafından merakla soruşturuluyor. Dizinin son sezonunda eski ekipten sadece Zehra kalmıştı. Zehra da sonunda diziden ayrıldı. Peki, neden?

Google Haberlere Abone ol
Teşkilat Zehra diziden neden ayrıldı?

Teşkilat dizisinin "Zehra" karakterini canlandıran Deniz Baysal diziden ayrıldı. Ünlü oyuncu 3 sezon yer aldığı Teşkilat dizisinden ayrılmıştır. Dizinin takipçileri tarafından Deniz Baysal'ın diziden neden ayrıldığı araştırılmaktadır. 

TEŞKİLAT ZEHRA NEDEN DİZİDEN AYRILDI?

3 sezon yer aldığı Teşkilat dizisinden ayrılan Deniz Baysal, Show TV'de yayınlanacak olan "Ne Gemiler Yaktım" isimli projede yer alacak. Devrim Özkan ile oynayacak olan Baysal dizide bir çocuk annesi Yasemin rolüne hayat verecek.

TEŞKİLAT ZEHRA YOK MU, NEDEN YOK?

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Teşkilat'tan ayrıldıktan sonra birçok projeden teklif alan Baysal'ın yeni adresi netleşti. Ay Yapım ile anlaşan Baysal, Show TV'nin yeni dizisi Ne Gemiler Yaktım'da 1 kız çocuğu annesi Yasemin rolüne hayat verecek. İki kadının sarsıcı hikayesini konu alan dizide Fidan rolüne ise Devrim Özkan oynayacak. Dizide aynı zamada Sezen Aksu şarkılarına yer verilecek.

Teşkilat Zehra
Deniz Baysal - Teşkilat Zehra karakteri

 

TEŞKİLAT DİZİSİNİN SON SEZONUNDA NE OLDU?

Şirket'in üst düzey yöneticilerine karşı yapılan saldırıda Serdar, Hulki ve Pınar'ın ölmesi ve şirket'in çökmesi sonucu Zehra, Teşkilat'tan ayrıldıktan sonra, ekibe yeni üye olarak Ömer Atmaca gelir. Ömer, kendi babasını küçük yaşta annesini terk etti olarak bilmektedir. Ama babası kendisiyle aynı mahallede yaşayan Efkar'dır. Efkar, Ömer'den babası olduğunu düşmanlarından korumak için saklamaktadır. Ayrıca Zehra; Serdar, Hulki ve Pınar'ın deşifre olmasını sağlayarak ölmesine sebep olan Francis'in peşine düşer. Şirket'ten sonra küresel güçler tarafından Orta Doğu'dan sorumlu olacak kişi olan David Hartley, Özgür Halklar Komitesi'nin başına Mazlum Kendal'ı seçer. David Hartley'in abisi, geçmişte Efkar tarafından öldürülmüştür. Daha sonra Özgür Halklar Komitesi'ne bağlı teröristler tarafından arabadan açılan ateş sonucu Ömer'in kardeşi SAT komandosu Halim, şehit edilir. Halim'in katillerine Demirci İbrahim destek sağlamıştır. Demirci ise sonradan Korkut tarafından öldürülür. Daha sonra Ömer, keskin nişancı tüfeği ile canlı yayın esnasında Mazlum Kendal'ı öldürür.

 

Yorumlar