Teşkilat Leyal kim Fadi'nin sevgilisi

Teşkilat Leyal kim, Fadi'nin sevgilisi, gerçek adı nedir Leyal karakterini oynayan oyuncu kimdir soruları diziyi izleyenlerce merak ediliyor. Teşkilat dizisinin kötü karakterlerinden biri olan Leyal'ı canlandıran oyuncunun gerçek kimliği merak konusu oldu.

Google Haberlere Abone ol
Teşkilat Leyal kim gerçek adı ne?

Teşkilat Leyal kim, Fadi'nin sevgilisi, gerçek adı nedir sorusu son dönemlerde Teşkilat dizisini izleyenler tarafından merakla sorulan sorulardan biridir. İşte Teşkilat Leyal hakkında merak edilen bilgilerden bazıları: 

Teşkilat Leyal kim gerçek adı ne?
Zayed Fadi'nin sekreteri, asistanı olarak bilinen Leyal aynı zamanda onun sevgilisi ve suç ortağıdır. 

 

Leyal, dizide Türkiye aleyhine faaliyetler yürüttüğü ortaya çıkan "Şirket" isimli örgütün üyelerinden biri olan Fayed'in sağ kolu olan bir kişidir. Onun aynı zamanda yardımcısıdır. 

Zayed Fadi'nin Türkiye'yi hedef alan bütün kötülüklerinde onun baş yardımcısı ve destekçisi olan Leyal, en son Türkiye'de bir provokasyon için bulunduğu esnada MİT tarafından enselenmişti.

Hatta, Alman istihbaratının da oyunuyla Zayed Fadi tarafından rehin alınan Hulki'nin kurtarılması için koz olarak kullanılacak. 

Teşkilat dizisinde Leyal karakterini canlandıran oyuncunun gerçek adı Azra Bölek'tir. Peki, Azra Bölek kimdir, nerelidir? İşte Azra Bölek hakkında merak edilen bilgilerden bazıları: 

AZRA BÖLEK KİMDİR?

Azra Bölek, Devlet Tiyatrosu ve Kültür ve Turizm Bakanlığı devlet halk oyunları dansçısıdır.

Teşkilat Leyal kim?
Leyal Karakterini Azra Bölek canlandırıyor.

 

Birçok şarkıya koreografi yaparak dans eden Bölek, Anna Karanina isimli bir tiyatro oyununda da yer aldı.

Bölek, kamera karşısına ilk defa 2018 senesinde, Cengiz Kaçan - Kışa Döndü Mevsimler isimli single çalışmasının klibiyle geçti.

Bölek, önceden bir çok kısa filmde de yer almıştı.

Evli olup olmadığını merak eden seyirciler için belirtelim Azra Bölek henüz evli değil.

 

Yorumlar

543 çok güzel film bunun ebedi olması lazım allah oyunculara yapımcılara tüm ekibe sağlık versin bu film tıpkı arka sokaklar gibi her yıl devam etmeli asla final olmamalı senaryo çeşitlendirilmeli ve teşklat kadrosuna bay bayanlar yeni oyuncular alınmalı daimi olarak geçici değil ve bütün senaryo sadece fadi üzerinde değil birkaç hain daha olmalı sonuçta türklere sadece birtek hain yok nerdeyse tüm haçlılar dünya var karşıda o yüzden film dizi senaryoları fadinin dışında hainler artırılmalı ve senaryolar daha güzel etkili mesaj verici olmalı tüm dünyada izlenmeli