TESK Başkanı Palandöken, Fenerbahçe'yi kutladı

ANKARA (AA) - Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı'nı, THY Avrupa Ligi...

Google Haberlere Abone ol
TESK Başkanı Palandöken, Fenerbahçe'yi kutladı

ANKARA (AA) - Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı'nı, THY Avrupa Ligi şampiyonu olması dolayısıyla kutladı.

Palandöken, kutlama mesajında, Avrupa şampiyonu olan Fenerbahçe’nin herkese büyük bir sevinç yaşattığını belirterek, emeği geçen herkesi yürekten tebrik ettiğini ifade etti.

THY Avrupa Ligi final maçında Yunanistan ekibi Olympiakos’u yenerek şampiyon olan ve ilk şampiyonluğunu yaşayan Fenerbahçe'nin çok büyük bir başarıya imza attığının altını çizen Palandöken, şunları kaydetti:

"Ülkemize büyük bir moral ve sevinç kaynağı olan bu büyük başarı asla küçümsenemez. Uzun bir çalışma ve emeğin varlığı asla unutulmamalıdır. Başarıda güçlü yönetimin yanı sıra disiplinli çalışmanın da payı çok büyüktür. Bu başarı için tüm güçlerini ortaya koyan ve terini akıtan herkese ülkemiz adına teşekkür ederim. Bizlere büyük bir sevinç yaşatan Fenerbahçe camiasını, esnaf ve sanatkarımız adına kutluyor, başarılarının daim olmasını diliyorum."

Yorumlar